Cugat.cat inicia avui una programació especial per a les eleccions


  • Comparteix:

Tots els continguts, a Cugat.cat

Tots els continguts, a Cugat.cat

Cugat.cat ofereix una programació especial per a la campanya de les eleccions del 25 de novembre a partir d'aquest divendres. El grup de comunicació multimèdia farà entrevistes a representants dels partits, un debat obert a la ciutadania, un altre amb joves dels partits i un programa especial la nit electoral.

Cugat.cat difondrà tots els continguts per ràdio, diari electrònic i televisió en línia, amb imatges en directe dels debats i les entrevistes. També tindran molt de pes les xarxes socials amb el 'hashtag' #estc a Twitter.

Debat radiofònic amb les joventuts dels partits
Dimarts de la setmana vinent, Cugat.cat acollirà un debat de joves de les formacions polítiques. Començarà a les nou del matí i s'allargarà fins a dos quarts d'onze. Es podrà seguir al 91.5 FM i a l'apartat de ràdio en directe de Cugat.cat.

Debat electoral públic
Representants dels partits protagonitzaran divendres vinent, de set de la tarda a nou del vespre, a la Casa de Cultura, un debat obert al públic. El debat es podrà seguir pel 91.5 FM i per la mateixa web de Cugat amb 'streaming'.

Cicle d'entrevistes electorals
Les entrevistes tindran lloc a les nou del matí a Cugat.cat i seran retransmeses per ràdio i per vídeo 'streaming' des del diari electrònic, unes imatges que quedaran penjades a la web. Les entrevistes es faran entre dijous de la setmana vinent i el penúltim divendres de novembre amb el següent ordre: SI, C's, ERC, ICV-EUiA, PSC, PP i CiU. Les converses se seguiran també pel Twitter.

Cobertura del dia de les eleccions
Cugat.cat farà, des de primera hora del matí, un seguiment del dia de les eleccions amb imatges dels moment del vot dels principals representants dels partits i amb totes les últimes hores informatives.

A partir de les vuit del vespre, a la sintonia de Cugat.cat, s'emetrà pel 91.5 FM i per l'apartat de ràdio en directe de Cugat.cat un programa especial de seguiment dels resultats electorals amb connexions en directe amb les formacions i anàlisis d'especialistes locals.

La mateixa nit, Cugat.cat recollirà totes les reaccions dels partits i un vídeo resum amb els millors moments de la nit electoral santcugatenca.

Tertúlia especial
L'endemà de les eleccions, l'últim dilluns de novembre, es farà una tertúlia especial d''El Gall del Monestir' amb aquells partits que hagin obtingut representació per a la demarcació de Barcelona. Aquesta tertúlia substitueix aquella setmana la que es fa els dimecres amb les formacions amb presència al consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.