Cugat.cat ofereix una programació especial durant tota la jornada electoral


  • Comparteix:

Cugat.cat, de nou, acosta tota la informació de les eleccions

Cugat.cat, de nou, acosta tota la informació de les eleccions

El grup de comunicació multimèdia municipal Cugat.cat ofereix una cobertura especial de la jornada electoral d'aquest diumenge a través d'Internet, ràdio (91.5 FM), televisió i les xarxes socials. Durant tot el dia, els butlletins horaris del 91.5 FM informen de la darrera hora i actualitzen tota la informació i, a partir de les vuit del vespre, començarà el programa especial amb connexions des de les seus dels partits, l'actualització continuada de les dades i l'anàlisi amb tertulians de la jornada electoral. A Cugat tv es podrà reviure la jornada en un reportatge resum.

L'equip humà i tècnic de Cugat.cat farà possible, com a cada convocatòria electoral, la programació especial que desplega amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya. Tota la informació del 25-N per l'emissora municipal (91.5 FM), televisió i Internet per informar del minut a minut des de l'inici de les votacions fins a la fi de la jornada electoral amb l'escrutini i l'anàlisi de les dades.

A partir de les nou del matí, Cugat.cat destinarà tots els recursos a cobrir les votacions al Parlament. La informació s'actualitzarà constantment a cada butlletí horari amb la darrera hora posant especial atenció a les dades de participació i possibles incidències. Les xarxes socials tindran un paper destacat en la cobertura, ja que a través de Facebook i Twitter, amb l'etiqueta #estc, es podran seguir tots els detalls de la cita electoral.

El plat fort arriba a les vuit del vespre amb el programa especial conduït per el director de Cugat.cat, Miquel Herrada. Aquest espai comptarà amb connexions en directe amb les diverses seus dels partits que concorren als comicis. A mesura que es coneguin els primers resultats, l'espai comptarà amb l'anàlisi de Xavier Fornells, Josep Maria Balcells i Albert Royo.

Una vegada finalitzada la jornada es podrà reviure en un reportatge resum publicat a Cugat tv. A més, Cugat.cat disposa, des de l'inici de la campanya electoral, d'una web temàtica (Cugat.cat/eleccions2012) que ha recollit tota la informació relacionada amb les eleccions al Parlament de Catalunya. El portal aplega tot el material multimèdia que han generat els partits durant la campanya: notícies, entrevistes i debats, entre d'altres. A més, un apartat repassa l'històric estadístic dels resultats que han obtingut les formacions a la ciutat.

Al dia següent, com és tradició a Cugat.cat, el 91.5 FM emetrà una tertúlia, a les nou del matí, amb els partits que obtinguin representació a la demarcació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.