CiU comença la campanya desplegant una senyera gegant a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

CiU ha recollit l'esperit de l'Onze de Setembre quan en la mitjanit d'aquest dijous ha desplegat una senyera de 375 metres quadrats a la plaça d'Octavià com a acte d'inici de campanya. Amb l'eslògan 'La voluntat d'un poble', la federació nacionalista es presenta com l'opció 'més democràtica i cordial' sobre el dret a decidir i situa CiU com l'única força capaç de garantir un bon futur per a les noves generacions.

Amb espelmes i el cant d''Els segadors', un nombrós grup de la federació nacionalista ha fet pinya per donar suport al primer candidat, Artur Mas, recollint l'esperit de l'última Diada Nacional.

L'alcaldessa i membre de l'executiva, Mercè Conesa, considera que la ciutadania afronta un moment històric per decidir quin futur vol per a les futures generacions.

Mercè Conesa

El poble català té l'oportunitat de decidir cap a on vol dirigir el seu futur. Amb el nostre vot, el ciutadà pot decidir moltes de les incògnites que tenim actualment.


El copresident de CiU, Xavier Martorell, ha argumentat que la idea de la senyera gegant significa que, per a CiU, la prioritat és Catalunya. La copresidenta, Cristina Paraira, de la seva banda, ha explicat que el partit prepara tota l'artilleria per a la campanya local amb la presència del president d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida, i consellers com Irene Rigau, Felip Puig, Andreu Mas-Colell i el santcugatenc Lluís Recoder, número vuit a les llistes i absent en l'acte local d'obertura.

Els altres santcugatencs que van a les llistes de CiU són Joan Recasens, Àngels Ponsa i Gemma Foj, amb els números 27, 29 i 74, respectivament.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aixó esta bé. Que vingui el Duran i expliqui els pactes secrets amb el PP per desprès de les eleccions.

Joan Serrallonga. Enviat el 9/nov/12


L'alcaldessa té tota la raó. Els catalans podem decidir el futur dels nostres fills: seguir sent uns dels pilars fonamentals d'Espanya o l'ostracisme al que ens condemna el buit de la comunitat internacional. O el primer vago de la UE o Korea del Nord!

Estanislau Vives Serra. Enviat el 9/nov/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.