PP carrega contra Mas per 'enganyar' els catalans amb la independència


Temes relacionats

El PP diu que Mas ha perdut el seny per tapar la seva 'incompetència' ( 5/nov/12)

El PP defensa la inversió estatal a Catalunya per al 2013 ( 2/nov/12)


  • Comparteix:

El PP de Sant Cugat ha iniciat la seva campanya electoral amb una ofensiva contra CiU i el 'camí irresponsable cap a la independència' que, segons el partit, abandera el cap de llista de la federació nacionalista, Artur Mas. Sota l'eslògan 'Catalunya sí, España también', el president del PP i candidat, Jordi Carreras, ha demanat als santcugatencs que prescindeixin dels 'sentiments' i apostin pel seny dels populars a l'hora de garantir la unitat de l'Estat espanyol.

Irresponsable i sense seny. Amb aquestes paraules ha definit el PP de Sant Cugat la proposta electoral de CiU, focalitzant l'acte d'inici de campanya en criticar la gestió d'Artur Mas al capdavant del govern. El president del partit i número 61 a les llistes, Jordi Carreras, ha carregat contra el cap de llista de la federació nacionalista acusant-lo d'enganyar els catalans amb 'el seu camí irresponsable cap a la independència'.

El candidat popular ha posat en dubte la lleialtat de Mas a Europa quan, diu, 'no ha estat lleial a Espanya'. Carreras ha emplaçat els santcugatencs a prescindir dels 'sentiments' el 25-N i confiar en el seny del PP.

Jordi Carreras

Als santcugatens els demanem que prescindeixin dels sentiments i pensin en què més els conve a les seves famílies i fills. No s'han de deixar endur per les passions i la informació adulterada.


La secció local del PP ha enganxat el seu cartell a la plaça dels Quatre Cantons. Els regidors populars Bruno de Salvador i Álvaro Benejam han acompanyat el candidat santcugatenc a les llistes, juntament amb altres membres de la formació local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.