El PSC proposa un federalisme 'sensat' com alternativa a CiU i PP


Temes relacionats

David Gutiérrez entra a les llistes del PSC com a número 80 (14/oct/12)


  • Comparteix:

El PSC de Sant Cugat ha iniciat la campanya electoral dels comicis catalans carregant contra les retallades del PP i, sobretot, de CiU, amb qui s'ha mostrat especialment crític per encapçalar 'el pitjor govern de la història de Catalunya'. Amb el lema de 'Federalisme', la formació vol ser l'alternativa 'sensata' per aconseguir més justícia social i un nou finançament fent una crida a la mobilització de tots els sectors socials per fer possible un canvi de color polític al capdavant de la Generalitat.

Ras i curt. 'Federalisme' és l'eslògan que el PSC presenta per als comicis del 25-N i a Sant Cugat ha aterrat en un acte d'inici de campanya que no ha escatimat crítiques contra les retallades de PP i CiU. El candidat local a les llistes amb el número 80, David Gutiérrez, s'ha mostrat especialment dur amb el cap de llista de CiU, Artur Mas, a qui ha acusat d''amagar amb l'estelada' el fracàs del seu govern.

David Gutiérrez

Dos anys després Artur Mas fracassa i es tapa amb l'estelada per amagar el seu fracàs de govern. Va dir que serien 'el govern dels millors' i ha estat el pitjor govern de Catalunya.


Gutiérrez s'ha dirigit als joves, als treballadors, als aturats, i al conjunt de la ciutadania, per demanar una mobilització que faci possible un canvi de color polític al capdavant de la Generalitat.

Igual que en les darreres eleccions espanyoles, el PSC ha optat per fer una projecció del cartell electoral a la seu de la formació. El primer secretari del PSC, Michael Cáceres, així com els regidors Ferran Villaseñor i Pere Soler, han acompanyat Gutiérrez en l'acte d'inici de campanya.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Els del PSOE ja estan cantant "L'hora dels adéus"

Joan Serrallonga. Enviat el 9/nov/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.