El dret a decidir i uns millors drets socials, tret de sortida de la campanya d'ICV-EUiA


Temes relacionats

El dret a decidir i uns millors drets socials, tret de sortida de la campanya d'ICV-EUiA ( 8/nov/12)


  • Comparteix:

ICV-EUiA ha obert la campanya electoral pels propers comicis catalans presentant la formació com una alternativa a les retallades de CiU i PP i deixant en mans dels ciutadans la responsabilitat 'de canviar les regles del joc'. Sota el lema 'I tant si podem!', els ecosocialistes han dissenyat una campanya austera que pivotarà sobre el dret a decidir i la reclamació de més i millors drets socials.

Els ecosocialistes creuen que hi ha una manera diferent de fer les coses i per això proposen el seu partit com 'l'alternativa a les polítiques de retallades de CiU i PP'. El copresident del partit i suplent a les llistes, Xavier Boix, ha recordat que ICV-EUiA no defugirà el debat sobre el dret a decidir i que reclamarà la defensa dels drets socials.

L'ecosocialista ha remarcat que l'endemà dels comicis Catalunya 'no serà independent' i que s'ha de pensar en uns pressupostos dissenyats per una majoria social. Boix ha posat deures als santcugatencs i ha subratllat el paper decisiu de la ciutadania a l'hora de 'canviar les regles del joc'.

Xavier Boix

Si la gent vol, pot canviar les coses. No és veritat que no hi ha alternativa. Les polítiques que s'han fet fins ara des de CiU i PP van dirigides a l'1% de la població.


La campanya d'ICV-EUiA a Sant Cugat serà austera i autofinançada. La presentació del cartell electoral del partit ha tingut lloc a la seva nova seu del carrer Sant Jordi on s'han donat cita altres membres del partit com la regidora Roser Casamitjana, el vocal de la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix (CPCV) Pau Alonso i l'exregidora Àssun Reyes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.