C's obre la campanya defensant una alternativa al 'separatisme' de CiU


Temes relacionats

José Manuel Villegas ocuparà la cinquena posició a les llistes de Ciutadans (22/oct/12)


  • Comparteix:

Ciutadans (C's) ha iniciat la campanya electoral pel 25-N mostrant el seu partit com una alternativa al separatisme, als partits polítics tradicionals i als governs de CiU i PP. Amb el lema 'Mejor unidos', la formació ha dissenyat en clau local una campanya de proximitat per fer possible el que anomenen una 'transició ciutadana' en què la societat, segons C's, ha de fer valer el seu paper per dir 'no' a les retallades i a la independència.

La paraula 'alternativa' és el buc insígnia de Ciutadans que vol oferir a la ciutadania una manera diferent de fer política, fent èmfasi a combatre les proclames d'independència. El número cinc a les llistes del partit, el santcugatenc José Manuel Villegas, ha afirmat que el lema 'Mejor unidos' sintetitza l'esperit de Ciutadans per reunir la força per combatre els intents de separació de l'Estat espanyol que fa CiU, segons el candidat.

José Manuel Villegas

Per conveniència de Mas i CiU per tapar els seus casos de corrupció i fracàs de les seves polítiques és que ha llançat el tema de la separació. Nosaltres estem millor units amb la resta de ciutadans espanyols i dins la Unió Europea.


L'acte d'obertura de campanya de C's ha tingut lloc a la plaça d'Octavià on el partit ha desplegat el cartell electoral, amb la presència d'altres membres de la formació, entre ells, l'excoordinadora local i exalcaldable, Carme Gómez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.