Pirates de Catalunya dóna a conèixer les seves propostes amb estand informatiu


Temes relacionats

Pirates de Catalunya es presenta a les eleccions amb dos santcugatencs (22/oct/12)

El santcugatenc Juli Bou, a les llistes de Pirates de Catalunya el 25-N (15/oct/12)


  • Comparteix:

Logo del partit / Font: Bitscatalans.com

Logo del partit / Font: Bitscatalans.com

Pirates de Catalunya ubicarà aquest dissabte un estand a la plaça del Rei, en un acte emmarcat en la campanya electoral del 25-N. La formació aposta per una democràcia més participativa a través de la xarxa i pel dret a decidir, tot i que lamenta que els grans partits nacionalistes plantegin aquestes eleccions en clau plebiscitària. El partit organitzarà un altre estand informatiu el tercer dissabte de mes al mateix lloc, a més de projectar una pel·lícula a la Casa de Cultura l'últim dimarts abans de la cita electoral.

Després d'aconseguir 9.000 avals i poder-se presentar a les eleccions, Pirates de Catalunya aposta per un programa electoral molt concret, que pretén fer propostes sobre qüestions determinades: educació, mètodes de participació ciutadana i dret a l'autodeterminació, entre d'altres. Aquest dissabte organitzen un estand a la plaça del Rei per tal d'explicar aquests objectius als santcugatencs. El número 13 a la llista per Barcelona, el santcugatenc Juli Bou, considera que és el moment en què els ciutadans han de participar més activament en la presa de decisions.

Juli Bou

La nostra democràcia és representativa i hauria de canviar cap a la participativa.


Tot i que en el programa Pirates de Catalunya es mostra a favor del dret a decidir, el partit considera que els grans partits nacionalistes han plantejat aquests comicis com un plebiscit, amb l'objectiu d'obtenir 'un xec en blanc' per imposar el seu model polític i social.

L'últim dimarts abans de les eleccions, el partit organitzarà, a dos quarts de vuit a la Casa de Cultura, la projecció d'una pel·lícula en què participa una diputada islandesa de la formació, per tal d'explicar el model d'aquest país de participació democràtica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.