El minisitre d'Interior diu que l'Estat propi farà créixer l'atur i la pobresa


Temes relacionats

PP carrega contra Mas per 'enganyar' els catalans amb la independència ( 8/nov/12)


  • Comparteix:

Fernández Díaz ha ofert una conferència al Sant Cugat Hotel & Restaurant

Fernández Díaz ha ofert una conferència al Sant Cugat Hotel & Restaurant

El ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, alerta que la independència de Catalunya crearà més pobresa, atur, deslocalització d'empreses i menys pensions. Fernández Díaz, que ha participat aquest dissabte en un acte de campanya del PP a Sant Cugat, ha carregat contra els polítics i dirigents que volen dividir el poble català, als quals ha acusat de no preocupar-se pels veritables problemes del país i de 'tirar la tovallola' abans d'acabar la legislatura. En aquest sentit, el ministre del PP ha assegurat que la majoria dels catalans no són independentistes i s'ha mostrat confiat que els Mossos d'Esquadra, tot i algunes afirmacions de dirigents, estaran al costat de la legalitat.

Per Fernández Díaz, la majoria dels catalans no creuen en el projecte independentista, una afirmació, diu, avalada per les darreres eleccions estatals. Tot i així, ha assegurat que bona part dels catalans que ara es manifesten independentistes són 'conjunturals' perquè s'ha fet creure que els problemes se solucionaran amb l'Estat propi.

En aquest sentit, el ministre d'Interior ha negat que la solució sigui la independència, la qual ha vinculat a un creixement de la pobresa, l'atur i la deslocalització d'empreses.

Jorge Fernández Díaz

És molt fàcil llançar la responsabilitat a Espanya i dir que s'està espoliant. No s'ha dit la veritat, la independència crearia pobresa, aïllament de Catalunta, deslocalització, més atur i menys pensions.


A més, Fernández Díaz ha reiterat que la independència de Catalunya comportarà la divisió dels catalans, quan allò que volen els catalans és unir el sentiment català amb l'espanyol, els quals representen la majoria de la societat del país. És per això, que el ministre d'Interior s'ha mostrat convençut que davant de qualsevol escenari polític i nacional els Mossos d'Esquadra faran costat a 'la Constitució, l'Estatut i l'ordenament jurídic'.

Jorge Fernández Díaz

Els Mossos d'Esquadra sempre estaran al costat de la llei. No dubto que és un cos extraordinari amb lleialtat a la Constitució, l'Estatut i l'ordenament jurídic.


De la mateixa manera, Fernández Díaz ha lamentat que alguns dirigents es preocupin més per la qüestió independentista que pels veritables problemes socials. En aquest sentit, el ministre ha parlat de la necessitat de donar respostes a les famílies afectades pels desnonaments. Una resposta que, ha avançat, unirà al PP i el PSOE. Jorge Fernández Díaz ha ofert aquest dissabte una conferència al Sant Cugat Hotel & Restaurant dins la campanya electoral organitzada per la delegació local del partit, que ha acompanyat el ministre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.