Bertran (SI) diu que les enquestes del Grup Godó estan 'al servei de CiU'


Temes relacionats

SI avisa que el suport internacional vindrà amb la declaració de l'Estat propi ( 9/nov/12)

Fer realitat la independència, objectiu electoral de Solidaritat ( 8/nov/12)


  • Comparteix:

Uriel Bertran en la parada de SI de la Festa de Tardor.

Uriel Bertran en la parada de SI de la Festa de Tardor.

El número 2 de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) per Barcelona, Uriel Bertran, afirma que les enquestes del Grup Godó estan 'pagades' a través de subvencions de la Generalitat i 'al servei de l'estratègia electoral' de CiU. Per això, Bertran ha tret importància aquest diumenge al sondeig que publica 'La Vanguardia' i que deixa la seva formació fora del Parlament. Bertran també ha carregat contra la campanya electoral del PP, de la qual ha dit pretén que gent com el cap de llista de la formació, Alfons López Tena, no pugui defensar la independència de Catalunya pel seu cognom.

Bertran, que aquest diumenge ha visitat l'estand de la delegació local del partit a la Festa de Tardor, ha rebutjat el sistema de subvencions actual als mitjans de comunicació, del qual ha dit que és 'arbitrari' i no respon a paràmetres objectius.

En aquest sentit, el número 2 de Solidaritat Catalana ha tret importància a l'enquesta que publica 'La Vanguardia' i que deixa la formació sense representació al Parlament. Bertran ha afirmat que el sondeig respon a l'interès electoral de CiU i reflecteix els vuit milions d'euros de subvencions al grup mediàtic.

Uriel Bertran

Són les enquestes del Grup Godó, que ha rebut 8 milions d'euros. Per tant, són pagades i estan al servei d'un interès i una estratègia electoral.


El membre de Solidaritat Catalana també ha rebutjat la campanya electoral del PP, de la qual ha dit pretén que gent com el cap de llista de la formació, Alfons López Tena, no pugui defensar la independència de Catalunya pel seu cognom. En aquest sentit, Bertran ha qualificat de 'bestiesa i despropòsit' voler fer pensar la societat que s'hauran de canviar de cognom si Catalunya esdevé Estat.

Bertran també ha apostat per abordar la problemàtica dels desnonaments amb un marc legal català que doti la Generalitat de competències en el sector financer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.