ICV-EUiA vol que tothom segueixi la vaga


Temes relacionats

Milà demana a Puig que 's'aturi' i no col·labori més en els desnonaments (11/nov/12)

ICV aposta per dedicar més diners públics a fer més polítiques d'ocupació ( 9/nov/12)

El dret a decidir i uns millors drets socials, tret de sortida de la campanya d'ICV-EUiA ( 8/nov/12)


  • Comparteix:

Joan Calderon, a l'esquerra, la diputada Laura Massana, i Xavier Boix

Joan Calderon, a l'esquerra, la diputada Laura Massana, i Xavier Boix

ICV-EUiA fa una crida a la ciutadania a sumar-se a la convocatòria de vaga general d'aquest dimecres en senyal de protesta per la política d''austericidi' de la Generalitat, Madrid i Brussel·les. La formació considera que amb aquesta protesta s'ha de dir prou a aquestes polítiques i defensar alternatives que permetin treure el país de la crisi sense retallar serveis ni drets.

ICV-EUiA ha exposat els seus motius per donar suport a la vaga convocada per CCOO, UGT i la CGT. Els ecosocialistes creuen que la vaga és la manera de mostrar el rebuig a les polítiques de retallades i reivindicar altres maneres de combatre la crisi que passen per la fiscalitat progressiva, perseguir el frau fiscal i garantir els serveis socials, entre d'altres.

La diputada ecosocialista Laura Massana demana la implicació de tothom per mostrar el rebuig a les polítiques d'austeritat.

Laura Massana

Volem que tothom segueixi la vaga, s'han d'aturar les empreses i el consum. Volem que sigui una vaga social contra les polítiques de salvar bancs.


La formació ha fet una crida als santcugatencs perquè se sumin a la concentració que tindrà lloc a les portes de l'ajuntament a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.