ERC es compromet a invertir al Leonardo da Vinci


Temes relacionats

Tardà (ERC): 'L'autonomisme està enterrat, el que cal és fer un pas endavant' (12/nov/12)

Sanglas diu que dividir els catalans per cognoms atempta contra la convivència (11/nov/12)

ERC situa la hisenda pròpia com a primera estructura d'estat a construir ( 9/nov/12)

ERC vol un Estat independent per acabar amb les desigualtats socials ( 8/nov/12)


  • Comparteix:

Sanglas, al centre, acompanat per Mireia Ingla i Èric Gómez

Sanglas, al centre, acompanat per Mireia Ingla i Èric Gómez

ERC es compromet a millorar les condicions de l'institut Leonardo da Vinci la propera legislatura si aconsegueix ser decisiva després de les eleccions del 25-N. Els republicans emmarquen aquest compromís dins la seva voluntat d'incrementar els recursos en educació pública davant les retallades impulsades pel govern d'Artur Mas que, segons diuen, responen a criteris ideològics. Gravar les herències de les rendes altes, els dipòsits bancaris i les transaccions financeres és la fórmula que proposa la formació perquè la Generalitat tingui més ingressos.

ERC entén la davallada d'ingressos de la Generalitat però considera que la política d'austeritat del govern en educació respon a la voluntat d'afavorir els centres privats en detriment dels públics. Per aquest motiu, els independentistes reclamen el suport necessari per esdevenir una força decisiva al proper Parlament i influir perquè la despesa en educació s'incrementi.

El diputat i número 6 de les llistes d'ERC al Parlament, Marc Sanglas, considera necessari ampliar la dotació pressupostaria en l'àmbit de l'ensenyament i assegura que millorar l'institut Leonardo da Vinci serà una de les seves prioritats.

Marc Sanglas

Ens preocupa el contingut i el continent de l'educació. Els centres necessiten recuperar les inversions per millorar la seva situació, com és el cas del Leonardo da Vinci.


Ja fa temps que la formació republicana reclama el trasllat del centre, paralitzat per les retallades, i mentre no sigui possible aquest canvi d'ubicació ha proposat a la cambra catalana més inversions per millorar les condicions de l'institut que, per ara, tampoc no s'han fet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.