Pirates explica a Sant Cugat els seus eixos electorals, també el dret a decidir


Temes relacionats

Pirates de Catalunya dóna a conèixer les seves propostes amb estand informatiu (10/nov/12)

Pirates de Catalunya es presenta a les eleccions amb dos santcugatencs (22/oct/12)

El santcugatenc Juli Bou, a les llistes de Pirates de Catalunya el 25-N (15/oct/12)


  • Comparteix:

El cap de llista ha presentat les seves propostes a la Casa de Cultura

El cap de llista ha presentat les seves propostes a la Casa de Cultura

La transparència en les institucions, el lliure accés a la cultura, el coneixement i la informació, i la democràcia directa i participativa són les tres lleis que fonamenten l'ideari de Pirates de Catalunya. El cap de llista de Barcelona del partit, Joan Rovira, ha subratllat en un acte a la Casa de Cultura que la seva formació no es posiciona ni a favor ni en contra de la independència però sí que contempla el dret a decidir. Segons Rovira, la convocatòria d'aquests comicis ha tingut un caràcter oportunista.

Pirates de Catalunya té presència en més de 60 països i una part de l'ideari comú. Entre aquestes idees destaquen l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per ajudar a fer més fàcil el procés de debat entre la ciutadania i trobar propostes. La transparència i crear una democràcia més participativa, són els altres eixos del partit.

El cap de llista del partit Pirata, Joan Rovira, ha visitat la nostra ciutat i s'ha mostrat a favor de consultar els ciutadans sobre el dret a decidir però no està d'acord amb el fet que, segons diu, s'hagin utilitzat aquestes eleccions com un plebiscit.

Joan Rovira

És una part negativa que unes eleccions al Parlament es converteixin en un plebiscit. No tenim una postura única, ni a favor ni en contra, però sí que estem a favor del dret a decidir.


La formació ha presentat el seu programa als santcugatencs aquest dimarts on també han mostrat les similituds que hi ha entre la crisi que va patir Islàndia i la situació que pateix l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.