Dissidència demana el vot per a la CUP com a reacció a la tisorada cultural


  • Comparteix:

Logo de Dissidència Sònica

Logo de Dissidència Sònica

L'associació Dissidència Sònica ha anunciat, a través d'un comunicat, que dóna suport a la CUP perquè és l'únic partit que representa els moviments socials. Malgrat que l'entitat es considera apolítica, l'assemblea de Dissidència ha considerat necessari posicionar-se políticament com a resposta a l'intervencionisme de l'Estat espanyol i perquè amb la independència creu que es pot posar fi a 'dues dècades d'ofec cultural'. Dissidència també recorda que la CUP ha inclòs les seves demandes en el seu programa electoral.

En assemblea, Dissidència Sònica, el sindicat que representa part dels músics de la ciutat, ha demanat el vot per a la Candidatura d'Unitat Popular de cara a les properes eleccions catalanes. Dissidència justifica fer públic un posicionament polític com a reacció a les retallades en cultura i davant la necessitat de posar fi a 'dues dècades d'ofegar el poble, la seva cultura i la seva música'.

En un comunitat, el col·lectiu no ha escatimat crítiques a la política de 'clientelisme' del govern local, format per CiU, a qui acusa de practicar a Sant Cugat 'un espoli cultural'. Dissidència assegura que la seva raó de ser és que la música, i la seva pràctica, sigui accessible a tothom. Com la realitat és diferent, diu l'entitat, Dissidència dóna suport a la CUP en els comicis del 25N.

El sindicat musical també diu al document que voten independència com a contraatac i per demanar el vot 'allà on més mal fa' als qui retallen en cultura.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.