La CUP vol el poble al Parlament per acabar amb l'hegemonia dels mercats


Temes relacionats

Dissidència demana el vot per a la CUP com a reacció a la tisorada cultural (21/nov/12)

Arran proposa el model de la CUP per donar veu al poble al Parlament (16/nov/12)


  • Comparteix:

Arrufat, durant el seu discurs a La Unió

Arrufat, durant el seu discurs a La Unió

Les classes populars tenen la clau per posar fi als abusos socials que el mercat financer ha fet a través de les institucions. Aquest ha estat el missatge que el número 3 per Barcelona de la CUP, Quim Arrufat, ha fet arribar a les prop de 100 persones que s'han aplegat aquest dimecres en un sopar de campanya al Teatre La Unió. La vetllada s'ha tancat amb un concert del cantautor valencià Feliu Ventura que ha afirmat que, com a representant dels moviments socials, la CUP fa camí per fer que el Parlament 'sigui el poble'.

El número 3 de la CUP a les llistes, Quim Arrufat, ha protagonitzat un entregat discurs de 40 minuts en què ha encoratjat les classes treballadores a no deixar-se arronsar per les inclemències de la crisi i a 'sortir al carrer a lluitar'. Arrufat ha reprovat el silenci dels partits d'esquerra davant els abusos dels mercats financers i els ha fet còmplices de fer pagar a la ciutadania els 'plats trencats' de la crisi.

Quim Arrufat

S'han proposat arruïnar-nos, fer-nos pagar a nosaltres els seus forats en els seus comptes financers. I ningú els ha dit res i si s'hi tornen, nacionalitzar la banca d'una vegada en aquest país.


El cantautor de Xàtiva i veí de Sant Cugat, Feliu Ventura, ha tancat el sopar amb un concert. En declaracions a Cugat.cat, Ventura ha dit que és hora que 'el Parlament sigui el poble'.

Feliu Ventura

És una força que ha tingut un peu al carrer i que tindrà un altre al Parlament. És la essència del 'ho volem tot'.


L'acte central de campanya de la CUP també ha comptat amb les intervencions del número 35 a les llistes, Òscar Simon, el regidor de Compromís per Ripollet, José María Osuna, i els santcugatencs Guim Pros i la número 14, Núria Gibert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.