Tres santcugatencs entren al Parlament


  • Comparteix:

Recoder, Villegas i Espejo, d'esquerra a dreta

Recoder, Villegas i Espejo, d'esquerra a dreta

Tres santcugatencs seran diputats a la desena legislatura del Parlament. Són Lluís Recoder, de CiU, i José María Espejo i José Manuel Villegas, de Ciutadans (C's). Recoder ocupava la vuitena posició a les llistes de la federació, mentre que Villegas i Espejo eren els números 5 i 8 de les llistes de C's per Barcelona, respectivament.

L'excalde de Sant Cugat i conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, torna a repetir com a diputat. Nascut a Barcelona fa 53 anys, és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (UB) i es fa militant de CDC el 1976, participant en la fundació de la seva branca juvenil, la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), de la qual va ser secretari i president. Va ser diputat a Madrid, entre 1986 i 1999. A Sant Cugat, Recoder va guanyar les tres eleccions municipals a les quals va presentar-se, les darreres amb majoria absoluta.

Els que s'estrenen al Parlament com a diputat per C's són José Manuel Villegas i José María Espejo, números 5 i 8, a la llista de C's.

Joan Recasens i Àngels Ponsa, de CiU, s'han quedat a les portes de repetir a l'hemicicle, ja que eren els candidats número 27 i 29, respectivament. Si CiU formés govern i els consellers renunciessin als escons, els dos santcugatencs podrien ser diputats de nou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.