Iniciativa celebra l'augment de vots a la ciutat i al Parlament


Temes relacionats

ICV-EUiA mira cap a Islàndia per sortir de la crisi (22/nov/12)

ICV-EUiA lliga l'ecologia a les reivindicacions nacionals i socials (21/nov/12)

ICV-EUiA vol que el dret a decidir sigui en tots els sentits (20/nov/12)

ICV-EUiA vol que tothom segueixi la vaga (12/nov/12)

El dret a decidir i uns millors drets socials, tret de sortida de la campanya d'ICV-EUiA ( 8/nov/12)

ICV-EUiA aposta per la inversió pública enfront l''austericidi' de CiU i PP (31/oct/12)


  • Comparteix:

Els ecosocialistes seguint l'escrutini

Els ecosocialistes seguint l'escrutini

ICV-EUiA celebra la millora dels seus resultats a la ciutat perquè els converteixen en la primera força d'esquerres a Sant Cugat amb representació a l'Ajuntament. Els ecosocialistes també fan un balanç positiu del creixement de la formació en àmbit nacional, on ha passat d'11 a 13 escons. ICV-EUiA assegura que no canviarà la seva aposta per construir una alternativa d'esquerres al municipi i al país i considera que aquesta opció ha estat avalada per la ciutadania.

Iniciativa ha millorat els seus resultats electorals a la ciutat respecte les darreres eleccions nacionals del 2010. Els ecosocialistes han obtingut 3381 vots, 700 més que en els darreres eleccions al Parlament i han mantingut la seva posició com a quarta força del municipi. El copresident de la formació Xavier Boix ha fet un balanç positiu d'aquests resultats, i considera que són la resposta de la ciutadania a la coherència de la formació en el seu missatge.

Xavier Boix

De les forces d'esquerra amb representació a l'Ajuntament som la primera i hem superat els resultats del 2010 i per tant estem contents. Hem fet una bona feina i hem estat coherents.


En l'àmbit nacional, els ecosocialistes consideren que la ciutadania s'ha mobilitzat en contra de les retallades de CiU i en favor del dret a decidir. En aquest sentit, els ecosocialistes no donen importància al fet d'haver perdut una posició respecte el 2010 perquè han millorat el resultat en 2,5 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.