La CUP celebra l'entrada al Parlament per ser 'el cavall de Troia'


Temes relacionats

La CUP vol el poble al Parlament per acabar amb l'hegemonia dels mercats (21/nov/12)

Dissidència demana el vot per a la CUP com a reacció a la tisorada cultural (21/nov/12)

Arran proposa el model de la CUP per donar veu al poble al Parlament (16/nov/12)


  • Comparteix:

La CUP ha celebrat els resultats amb un Casal La Guitza ple de gom a gom

La CUP ha celebrat els resultats amb un Casal La Guitza ple de gom a gom

La CUP celebra l'entrada al Parlament malgrat obtenir a Sant Cugat prop de 700 vots menys que en les eleccions municipals. La formació ha descrit els resultats com un 'èxit a àmbit nacional' sobretot perquè van decidir 'un mes abans que es presentarien als comicis' i perquè no tenien 'ni representació als mitjans ni diners per a la campanya electoral'. Tot i que en àmbit local el suport a la CUP ha disminuït respecte les eleccions municipals, la formació ha definit l'augment de participació en els comicis com 'una dada molt positiva'.

La CUP ha obtingut un 4,33% de vots a la ciutat, una mica més d'un punt percentual que en àmbit nacional, on el suport a la formació ha estat del 3,48%. Tot i això, en clau local el suport a la formació ha estat menor que en els comicis municipals, on va obtenir un 7,75% dels vots. El regidor de la CUP Ignasi Bea ha subratllat que la formació ha hagut de fer front a moltes dificultats durant la campanya.

Ignasi Bea

Vam decidir fa un mes que ens presentàvem i no teníem ni diners ni cobertura als mitjans. Estem contents amb els resultats a Sant Cugat.


En aquest nou escenari, la CUP entra al Parlament amb la intenció de 'ser el cavall de Troia de les classes populars' i de 'ser una veu fins ara absent' a la cambra però amb un suport 'creixent' entre la població.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.