CiU és la força més votada al centre, Valldoreix i els districtes


Temes relacionats

CiU guanya a Sant Cugat, ERC queda segona i el PSC cau fins al sisè lloc (26/nov/12)


  • Comparteix:

CiU ha guanyat a tots els sectors de la ciutat

CiU ha guanyat a tots els sectors de la ciutat

CiU, el partit que ha guanyat les eleccions catalanes a Sant Cugat, també ha estat la formació més votada al centre, Valldoreix i els tres districtes. Les votacions al centre del municipi reprodueixen els resultats que s'han obtingut al conjunt de la localitat. Les segones posicions són per a ERC al centre, Valldoreix i la Floresta; el PP, a Mira-sol; i el PSC, a les Planes. Els millors resultats d'ICV-EUiA són a la Floresta i les Planes, on se situa com a tercera força. Les últimes places les han ocupades C's a la Floresta, el PSC a Valldoreix i la CUP, que és la força que menys vots ha recollit al centre, Mira-sol i les Planes.

CiU ha guanyat a tots els sectors de la ciutat: al centre, Valldoreix, Mira-sol, la Floresta i les Planes. La formació marca una còmoda distància respecte a la segona força a cada sector, sobretot al centre i Valldoreix, on quadruplica resultats amb relació a ERC, mentre que a la Floresta la federació nacionalista recull el doble de sufragis que els republicans. Les altres segones posicions són per al PP a Mira-sol i el PSC a les Planes.

Els populars se situen a la part alta de la taula com a tercera força al centre i Valldoreix. Els segueix als dos àmbits ICV-EUiA tot i que on obtenen millors resultats com a formació és a la Floresta i les Planes on els ecosocialistes són tercera força.

A la part baixa de la taula es troben C's, el PSC i la CUP. El sector on C's aconsegueix els millors resultats és a Mira-sol, sent quarta força, mentre que a la Floresta és el partit menys votat. Les altres últimes places són per al PSC, que és la formació amb menys sufragis a Valldoreix i la CUP que ha quedat última al centre, Mira-sol i les Planes.

El centre i Valldoreix, aquest últim sector amb alguna variació, mostren una reproducció dels resultats electorals al conjunt de Sant Cugat on CiU ha estat el partit guanyador, seguit d'ERC, el PP, ICV-EUiA, C's, el PSC i la CUP.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.