CiU proposa Josep Puig per repetir com a presidenciable a Valldoreix


Temes relacionats

Josep Puig presidirà l'EMD de Valldoreix amb una majoria aclaparadora de CiU (22/mai/11)


  • Comparteix:

Josep Puig vol tornar a optar a presidir l'EMD

Josep Puig vol tornar a optar a presidir l'EMD

CiU porta aquest dimarts a aprovació en assemblea la proposta de candidatura de Josep Puig com a presidenciable a l'EMD de Valldoreix per als comicis de maig, ha pogut saber Cugat.cat. Puig, actual president de l'entitat, és la proposta consensuada de les assemblees de CDC i UDC.

Coincidint amb la seva assemblea ordinària, CDC i UDC portaran a votació la proposta de la federació de presentar l'independent Josep Puig com a presidenciable a l'EMD, segons ha pogut saber Cugat.cat. Aquest mateix dimarts les assemblees dels dos partits votaran després de forma conjunta la candidatura.

Josep Puig i Belman és l'actual president de l'EMD de Valldoreix, per CiU-Actuem, i també és president de l'Agrupació d'EMD de Catalunya (AEMDEC). Si prospera la votació de la seva candidatura en l'assemblea de CiU, serà la tercera vegada que optarà a la presidència de l'entitat valldoreixenca.

A les últimes municipals, Puig va guanyar a les dues urnes de Valldoreix. Pel que fa a la presidència de l'EMD, Josep Puig va obtenir el 50'81% dels vots, millorant en cinc punts percentuals els seus resultats a l'anterior convocatòria. A l'altra urna, d'on surten els representants dels partits a la junta de veïns, Puig va ampliar la seva majoria absoluta, amb sis vocals.

Amb Josep Puig -per Valldoreix- i Mercè Conesa -per Sant Cugat-, CiU ja tindria enllestida l'elecció dels seus candidats a les eleccions municipals.

Perfil
Josep Puig té 55 anys i va néixer a Valldoreix, on ha viscut tota la vida. Està casat i té tres fills. Molt vinculat al teixit associatiu valldoreixenc, va estudiar electricitat a l'Escola del Treball de Barcelona on va obtenir el mestratge. En acabar els estudis i el servei militar va fundar l'empresa familiar d'instal·lacions elèctriques on treballa amb la seva dona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.