Josep Puig optarà per tercera vegada a la presidència de l'EMD de Valldoreix

Assemblea de CiU, aquest dimarts

Eleccions Municipals 2015

Publicat el 28/oct/14 per Sílvia González

Les assemblees de CDC i UDC han ratificat aquest dimarts per aclamació la proposta de candidatura de l'independent Josep Puig com a presidenciable a l'EMD de Valldoreix per als comicis de maig. Per Puig, actual president de l'entitat, serà la tercera vegada que es presenta a les eleccions valldoreixenques amb CiU-Actuem.

Després que CDC i UDC hagin celebrat les seves respectives assemblees ordinàries per acordar la proposta de Josep Puig com a candidat de la federació a les eleccions de Valldoreix, l'assemblea conjunta de CiU ha ratificat la candidatura per aclamació.

Josep Puig i Belman és l'actual president de l'EMD de Valldoreix, per CiU-Actuem, i també és president de l'Agrupació d'EMD de Catalunya (AEMDEC). Puig ha agraït el suport de les dues assemblees i s'ha mostrat disposat a continuar treballant per Valldoreix, en declaracions a Cugat.cat.

Josep Puig

Hem estat treballant bé i fort i amb un equip que en tot moment m'ha donat suport.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Puig ha explicat que està previst un acte públic de presentació de la seva candidatura que tindrà lloc a Valldoreix.

A les últimes municipals, Puig va guanyar a les dues urnes de Valldoreix. Pel que fa a la presidència de l'EMD, l'independent va obtenir el 50'81% dels vots. A la urna de representació de vocals a la junta de veïns, Puig va ampliar la seva majoria absoluta amb sis vocals.