Conesa prioritzarà una aliança sobiranista si CiU perd la majoria al ple municipal


  • Comparteix:

Conesa ha passat pels micròfons d''El matí de Catalunya Ràdio' aquest divendres al matí

Conesa ha passat pels micròfons d''El matí de Catalunya Ràdio' aquest divendres al matí

L'alcaldessa i candidata de CiU, Mercè Conesa, assegura que prioritzarà les aliances amb els partits sobiranistes, en al·lusió a ERC, en cas de necessitar pactar després de les eleccions municipals. Entrevistada aquest divendres al matí per Mònica Terribas a 'El matí de Catalunya Ràdio', Conesa reconeix que la incertesa del panorama polític actual i l'acord entre el president Mas i Oriol Junqueras de cara al 27S empenyen la formació a estudiar estendre la mà als republicans per formar govern a l'Ajuntament.

Conesa ha repassat amb Terribas alguns dels temes d'actualitat a la ciutat. L'alcaldessa ha celebrat en antena l'acord entre la PAH de Rubí i CatalunyaCaixa, ha defensat la labor de la Policia Local davant el clima de desconfiança generat arran del documental 'Ciutat Morta' i ha picat l'ullet a ERC de cara a un possible pacte després de les municipals.

Mercè Conesa

Si necessitem aliances, hi ha una prioritat establerta per Mas i Junqueras, que és el suport entre forces sobiranistes als consistoris.


La setmana passada, en una entrevista a La Xarxa, Conesa va defensar que 'l'autonomia local és sagrada' sense descartar els pactes amb ERC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.