Conesa prioritzarà una aliança sobiranista si CiU perd la majoria al ple municipal

Conesa ha passat pels micròfons d''El matí de Catalunya Ràdio' aquest divendres al matí

Eleccions Municipals 2015

Publicat el 23/gen/15 per Pablo Vázquez

L'alcaldessa i candidata de CiU, Mercè Conesa, assegura que prioritzarà les aliances amb els partits sobiranistes, en al·lusió a ERC, en cas de necessitar pactar després de les eleccions municipals. Entrevistada aquest divendres al matí per Mònica Terribas a 'El matí de Catalunya Ràdio', Conesa reconeix que la incertesa del panorama polític actual i l'acord entre el president Mas i Oriol Junqueras de cara al 27S empenyen la formació a estudiar estendre la mà als republicans per formar govern a l'Ajuntament.

Conesa ha repassat amb Terribas alguns dels temes d'actualitat a la ciutat. L'alcaldessa ha celebrat en antena l'acord entre la PAH de Rubí i CatalunyaCaixa, ha defensat la labor de la Policia Local davant el clima de desconfiança generat arran del documental 'Ciutat Morta' i ha picat l'ullet a ERC de cara a un possible pacte després de les municipals.

Mercè Conesa

Si necessitem aliances, hi ha una prioritat establerta per Mas i Junqueras, que és el suport entre forces sobiranistes als consistoris.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La setmana passada, en una entrevista a La Xarxa, Conesa va defensar que 'l'autonomia local és sagrada' sense descartar els pactes amb ERC.