Pere Soler serà el cap de llista del PSC a les eleccions municipals


Temes relacionats

Ferran Villaseñor s'acomiada com a regidor del ple municipal (19/gen/15)

Michael Cáceres substituirà Villaseñor com a regidor del PSC (18/gen/15)

Ferran Villaseñor renuncia a ser el candidat del PSC i deixa l'acta de regidor ( 9/gen/15)

Villaseñor dóna per 'esgotat' el seu projecte en una carta als militants (10/gen/15)


  • Comparteix:

Pere Soler / Foto: Lluís Llebot

Pere Soler / Foto: Lluís Llebot

El regidor del PSC Pere Soler serà l'alcaldable de la formació a les eleccions municipals. Soler, que està pendent de ser ratificat per l'assemblea del partit, es l'únic militant que ha presentat una candidatura per substituir Ferran Villaseñor, que va renunciar a encapçalar la llista. Soler també assumirà durant el que queda de mandat el càrrec de portaveu del grup municipal del PSC.

Pere Soler assumirà els càrrecs que Ferran Villaseñor ha deixat, tant com a alcaldable del PSC com de portaveu del grup municipal.

La prioritat, ha dit Soler a Cugat.cat, és consolidar els resultats dels anteriors comicis i, fins i tot, millorar-los. Soler espera incrementar la representació i passar dels dos regidors actuals als tres o quatre.

Pere Soler

Em marcaria entre tres i quatre regidors per estar satisfet. Sóc conscient que a la campanya ben poc podrem fer, però posarem tota la il·lusió. És possible.


Soler diu ser conscient que la situació de l'agrupació local no és la millor, però assegura que la seva candidatura representa el consens, ja que altres militants tenien la intenció de presentar la seva proposta i no ho han fet.

Pere Soler

No és el millor estat però confio que ens tornarem a engrescar. Sóc la figura que més consens ha obtingut.


Soler veu difícil a Sant Cugat una coalició amb altres forces en els comicis municipals. Per això ha assegurat que la llista dels socialistes combinarà persones amb experiència dins el partit amb 'cares noves'.

Pel que fa al càrrec de regidor, l'actual primer secretari de l'agrupació, Michael Cáceres, prendrà possessió de l'acta.

Ara la formació haurà de tramitar la candidatura de Soler i elevar-la a l'assemblea, que es convocarà en els propers dies per ratificar de manera definitiva la proposta. Ja amb el cap de llista designat, el primer secretari de la formació fa una crida als socialistes de Sant Cugat per 'remar tots' en la mateixa direcció i possibilitar que el partit obtingui un bon resultat al comicis de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.