Puig opta a la reelecció a l'EMD amb 'l'aval d'haver complert la feina'


  • Comparteix:

Conesa ha presentat Puig com a candidat a la presidència de l'EMD de Valldoreix

Conesa ha presentat Puig com a candidat a la presidència de l'EMD de Valldoreix

El presidenciable de CiU-Actuem, Josep Puig, ha presentat aquest dimecres la seva candidatura a l'EMD de Valldoreix amb el lema '#hemcomplertVDX' i amb l'aval, diu, d'haver assolit el 95% del programa electoral en l'actual mandat. En un acte amb un centenar de persones al restaurant Montt de Valldoreix, Puig s'ha felicitat per millores com l'asfaltat de tots els carrers, la inversió en equipaments i, sobretot, el soterrament de l'alta tensió.

En una entrevista a Cugat.cat, Puig ha explicat que, en cas de tornar a ser elegit, CiU-Actuem seguirà treballant en el control de les despeses i en 'fer feina per a la gent de Valldoreix'. El presidenciable ha subratllat la tasca feta per l'actual govern de l'EMD i n'ha destacat l'eliminació de les línies d'alta tensió, la inversió en equipaments com el Casal d'Avis i l'escola bressol, i l'asfaltat de tots els carrers, que està previst que finalitzi al març. El candidat nacionalista ha assegurat que el partit ha complert el 95% del programa electoral presentat fa quatre anys.

Sota el lema '#hemcomplertVDX', Puig considera que la seva formació ha treballat bé i que serà el poble qui ho haurà d'aprovar o no.

Josep Puig

Penso que hem treballat molt bé. És el poble qui ha de decidir si està content amb el que hem fet o si creu que no ha estat així. Esperem resultat.


Preguntat per l'aparició de la nova coalició política que concorrerà a les eleccions del territori, Valldoreix Decideix, Josep Puig ha dit que 'no els coneix', tot i que celebra que hi hagi més gent que tingui la voluntat de treballar per al poble.

L'alcaldessa i candidata de CiU per Sant Cugat, Mercè Conesa, ha presentat Puig i ha destacat la feina del seu equip malgrat la situació de crisi econòmica en què va arribar a l'EMD. També ha mostrat la seva predisposició en continuar 'fent tàndem' amb l'EMD, en cas de ser reelegida, posant com a exemple l'assoliment de la retirada de les torres d'alta tensió.

És la tercera vegada que Josep Puig es presenta com a presidenciable de l'EMD de Valldoreix. En les últimes eleccions, va obtenir el 50% dels vots dels valldoreixencs i va ampliar la seva majoria absoluta en vocalies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.