La JNC obre un procés per al jovent per elaborar el programa electoral

Moragas, Conesa i Grangé, d'esquerra a dreta

Eleccions Municipals 2015

Publicat el 4/feb/15 per Marc Sala

La JNC obrirà un procés per escoltar i recollir les necessitats i propostes dels joves de la ciutat amb la intenció d'incloure-les al seu programa electoral per a les eleccions municipals. Trobades amb la candidata de CiU, Mercè Conesa, taules al carrer i una aplicació per a mòbils seran les vies que els convergents posaran a disposició dels joves santcugatencs per confeccionar les propostes de CiU en matèria de joventut.

La branca juvenil de CDC sortirà al carrer, posarà en marxa una aplicació per a telèfons i dispositius mòbils, ha habilitat el correu santcugat@mail.jnc.cat i organitzarà trobades de joves amb la candidata Mercè Conesa. A partir del 20 de febrer els nacionalistes sortiran cada dos divendres a la plaça de Lluís Millet per escoltar idees. Aquestes sortides s'allargaran fins al 30 d'abril, una setmana abans de l'inici de la campanya electoral.

En roda de premsa, l'independent Raül Grangé ha defensat la feina que la formació ha dut a terme des de la seva responsabilitat a l'àrea de Joventut. L'actual regidor de l'àmbit ha recordat els serveis que s'han posat en marxa pels joves: impuls de la participació amb la creació dels consells de joves, l'obertura o millora d'equipaments per a jovent, ajuts a l'associacionisme i la feina feta en la promoció musical. Per tot això, Raül Grangé es mostra satisfet dels compromisos fets realitat.

Raül Grangé

Estem força satisfets per haver complert tot el que ens vam comprometre amb la ciutadania. Tenim reptes per endavant que volem recollir amb aquest procés.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La candidata de CiU, Mercè Conesa, també ha posat en valor la feina feta al capdavant de l'equip de govern. Conesa ha posat l'accent en les facilitats que han trobat els estudiants de la ciutat per disposar d'espais per a l'estudi. Per això, segons Conesa, tenen la intenció de mantenir i ampliar la política de col·laboracions amb centres educatius de la ciutat per habilitar aules d'estudi.

Mercè Conesa

La principal activitats dels joves és l'estudi. Els acords que hem fet amb universitats per habilitar aules d'estudi és una política que s'ha de mantenir i intensificar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Entre les intencions de CDC hi ha la voluntat de continuar treballant per donar lloc a un espai on celebrar concerts com també donar continuïtat al Pacte per la Nit.