Carreras repeteix com alcaldable del PP i s'obre a pactes que respectin el seu ideari


  • Comparteix:

Jordi Carreras serà de nou l'alcaldable del PP a Sant Cugat

Jordi Carreras serà de nou l'alcaldable del PP a Sant Cugat

El president del PP a Sant Cugat, Jordi Carreras, serà de nou el cap de llista a les eleccions municipals després que el comitè electoral del partit hagi ratificat la candidatura aquest dilluns. Carreras s'ha mostrat obert a pactar amb altres formacions sempre que no contradiguin 'l'essència del PP'.

L'alcaldable del PP s'ha mostrat confiat d'aconseguir bons resultats de cara als comicis del 24 de març, gràcies als 'fruits' de la feina del govern espanyol i 'malgrat les seves mesures impopulars'. Carreras també ha destacat la trajectòria del grup municipal del PP, del qual ha dit que 'han intentat fer el possible per servir la ciutat'.

Carreras s'ha mostrat obert a pactar amb altres formacions polítiques de la ciutat, sempre que respecti 'els temes essencials del seu programa'.

Jordi Carreras

Sempre que es respectin els temes essencials del nostre programa i l'essència del PP, estem disposats al que convingui en benefici de la ciutat.


L'actual portaveu del PP al ple ha avançat a Cugat.cat tres eixos del programa electoral del seu partit per a les eleccions. Carreras vol crear un Ajuntament que serveixi 'per servir a tots els ciutadans i que no sigui una eina de propaganda independentista'. També proposa un consistori que tingui com a prioritat els interessos dels ciutadans i no els propis. A més, assegura que durà a terme 'una reforma del pla urbanístic que garanteixi el creixement de la ciutat'.

Carreras ha dit que el programa complet es coneixerà a principis d'abril i que, abans d'aquell mes, se sabran quins membres l'acompanyen a la llista.

A les darreres eleccions, el PP va aconseguir quatre regidors. Actualment, el partit només n'ostenta tres, després de la sortida de Bruno de Salvador, que manté l'acta com a regidor no adscrit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.