El PP vol impedir que l'Ajuntament estigui al servei de l'independentisme


Temes relacionats

Carreras repeteix com alcaldable del PP i s'obre a pactes que respectin el seu ideari ( 2/mar/15)


  • Comparteix:

Moment de la trobada amb la militància

Moment de la trobada amb la militància

El PP es marca com a prioritat de cara a les eleccions municipals aconseguir la suficient força per impedir que es faci servir l'Ajuntament com un instrument al servei de l'independentisme. Així ho assegurat l'alcaldable de la formació, Jordi Carreras, que aquest dissabte s'ha reunit amb part de la militància per explicar com el partit encara els comicis.

Una vintena de militants i simpatitzats del PP ha participat a la trobada organitzada aquest dissabte per la direcció local de la formació al Hotel Sant Cugat. Durant la reunió s'han exposat les principals prioritats del PP de cara a les eleccions municipals. L'alcaldable del PP, Jordi Carreras, ha explicat que una d'aquestes prioritats és aconseguir la suficient força per impedir que es faci servir l'Ajuntament com un instrument al servei de l'independentisme.

Jordi Carreras

La prioritat és aconseguir la suficient força a la ciutat per impedir que s'utilitzi l'Ajuntament com un instrument al servei de l'independentisme.


Carreras també ha marcat com a prioritat evitar que la crisi es continuï carregant als ciutadans. Segons l'alcaldable, l'actual equip de govern ha sanejat l'economia municipal, però ha carregat el pes als ciutadans a través de l'augment dels impostos i de les mesures recaptatòries com les multes. El regidor del PP Álvaro Benejam també ha participat a la trobada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.