Noël Climent promet una EMD transparent si aconsegueix la presidència


Temes relacionats

Llum verda del ple a l'arribada d'habitatge públic a Valldoreix (17/des/13)


  • Comparteix:

Noël Climent ha presentat la seva candidatura a la presidència de l'EMD

Noël Climent ha presentat la seva candidatura a la presidència de l'EMD

El presidenciable de la coalició Valldoreix Decideix, Noël Climent, assegura que si guanya les eleccions farà de la transparència bandera de la seva gestió amb una EMD amb 'les parets de vidre'. El programa electoral incidirà a desfer la cessió de terrenys de l'entorn de l'estació a Sant Cugat i en l'aposta per l'habitatge públic de lloguer i un Casal de Cultura renovat. Ho ha dit aquest dimarts a la presentació de candidatura al Club Tennis Valldoreix, acompanyat pels diputats al Congrés espanyol Joan Tardà (ERC) i Joan Coscubiela (ICV-EUiA), que han posat en valor que una coalició d'esquerres treballi pels interessos dels valldoreixencs.

Climent ha explicat que si els valldoreixencs l'elegeixen com a president de l'EMD durà a terme una gestió 'propera, que tindria en compte les necessitats reals de les persones i transparent'. A més, ha fet al·lusió a l'actual presidència de l'EMD, 'que podria haver fet bastants coses molt millor'.

Noël Climent

Faria una gestió propera, que tindria en compte les necessitats de la gent i transparent. L'EMD amb Noël Climent de president tindrà parets de vidre.


El presidenciable ha explicat alguns dels eixos del programa electoral de Valldoreix Decideix, que es presentarà en les pròximes setmanes. Ha destacat que no vol 'canviar el model de poble', en al·lusió a la composició urbanística de l'EMD, i ha reivindicat l'habitatge públic de lloguer per evitar que la població jove marxi de la zona.

El republicà ha dit que lluitarà per mantenir l'autogestió d'espais com el Casal d'Avis i el Casal de Cultura. Respecte aquest últim equipament, Climent ha dit que 's'ha quedat obsolet' i que 'cal repensar-ne un de nou'. En el programa electoral de la coalició d'esquerres també es defensarà una EMD amb 'la mínima regulació possible' i que confiï en la responsabilitat dels veïns.

Una altra forquilla del programa serà la gestió de la plaça de l'estació de FGC. Climent vol desfer l'acord de la cessió de terrenys de l'entorn de l'estació de Sant Cugat.

L'acte ha comptat amb la presència dels diputats al Congrés espanyol Joan Tardà (ERC) i Joan Coscubiela (ICV-EUiA), que han donat el vistiplau a la configuració de la coalició d'esquerres Valldoreix Decideix.

J. Tardà / J. Coscubiela

Les batalles polítiques que volen assolir una victòria democràtica en clau progressista han d'acomplir la voluntat d'unitat d'acció / Només és possible produir canvis si es fan processos de confluència.


Valldoreix Decideix està integrada per ERC, ICV, Procés Constituent, MES i Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.