La uaSC no presentarà candidat a la presidència de l'EMD i lluitarà pels vocals


Temes relacionats

Rosa Cubero és la presidenciable de la uaSC a l'EMD de Valldoreix (11/nov/14)


  • Comparteix:

La uaSC aspira a dues vocalies a l'EMD

La uaSC aspira a dues vocalies a l'EMD

La uaSC descarta presentar un candidat a la presidència de l'EMD de Valldoreix, després de no posar-se d'acord amb la coalició Valldoreix Decideix ni amb la formació Gent per Valldoreix (GxV). Els independents se centraran a aconseguir una o dues vocalies i han obert un procés perquè els ciutadans s'integrin al projecte del partit al territori.

La uaSC prefereix deixar per a d'aquí a quatre anys presentar un candidat a la presidència i lluitarà per obtenir dues vocalies a l'EMD, càrrecs que són elegits a través dels vots dels valldoreixencs a les urnes que determimen la composició del ple de l'Ajuntament de Sant Cugat. En canvi, la presidència és d'elecció directa en una urna diferent.

Tot i no presentar presidenciable, la uaSC oferirà propostes per a Valldoreix: mantenir i defensar l'essència i el model de Valldoreix és la intenció principal de la plataforma ciutadana, que no compta amb presència al ple de Sant Cugat ni al de l'EMD. Això passa, considera la uaSC, per recuperar els terrenys 'regalats' a Sant Cugat, aturar els projectes de la nova centralitat i de l'entorn de l'estació així com revisar el conveni econòmic i de serveis entre Sant Cugat i Valldoreix.

Com ha assenyalat la coordinadora de la formació a Valldoreix, Rosa Cubero, potenciar la participació del veïns és l'eix de les propostes de la formació i una de les maneres d'aconseguir-ho és donar un nou impuls al Consell de la Vila. Així doncs, serà aquest òrgan el que decideixi l'ús del 5% del pressupost anual que la uaSC vol destinar a fer realitat propostes de la ciutadania.

Rosa Cubero

Volem destinar un 5% del pressupost anual a projectes proposats pels valldoreixencs. Aquesta partida es destinarà a cobrir les necessitats que proposi el poble.


Segons el candidat de la uaSC, Jaume Massanés, les converses amb Valldoreix Decideix no han arribat a bon port ja que la coalició pretenia ser 'el pal de paller' de l'oposició i 'absorbir' totes les altres formacions. A més, ha apuntat que les primàries ja estaven 'consensuades' a favor del candidat d'ERC. Sobre les trobades amb GxV, Massanés assegura que 'certs protagonismes personals' ho han fet impossible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.