El cens electoral de les municipals es pot consultar fins al 13 d'abril


  • Comparteix:

60.154 santcugatencs tenen dret a vot en les eleccions municipals

60.154 santcugatencs tenen dret a vot en les eleccions municipals

El cens de les eleccions municipals es pot consultar fins al 13 d'abril presencialment a les Oficines d'Atenció Ciutadana i també al 010, al 901.101.900 o enviant un SMS al 215588. Segons el cens actual, 60.154 santcugatencs tenen dret a vot en les eleccions municipals. A la ciutat hi haurà 81 meses electorals repartides en 26 col·legis electorals, que són els mateixos que els de les eleccions al Parlament Europeu de 2014.

A més, també es pot consultar enviant un missatge amb un telèfon mòbil al número 215588 amb la paraula 'CENS' seguida d'un espai en blanc i el DNI de l'interessat. En aquest cas, el servei respondrà amb el nom i l'adreça del col·legi electoral. En el cas que el DNI no consti al cens, la resposta remetrà a trucar al 010 o acostar-se a les Oficines d'Atenció Ciutadana.

El cens inclou totes les persones major d'edat empadronades a Sant Cugat fins al 30 de desembre del 2014. En el cas de no constar-hi, cal presentar una reclamació a qualsevol de les Oficines d'Atenció Ciutadana fins al 13 d'abril.

Vot per correu
El termini per sol·licitar el vot per correu es va obrir el 31 de març, mentre que el termini per emetre'l per aquesta via acaba el 20 de maig. Tots dos tràmits s'han de fer a les oficines de Correus. L'Institut Nacional d'Estadística trametrà les targetes censals als electors entre el 27 d'abril i el 5 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.