CUP-PC presenta una llista de 'ciutadans implicats' per revolucionar Sant Cugat


Temes relacionats

La CUP no presentarà candidat a l'EMD ni demanarà el vot per cap partit (25/mar/15)

La CUP-Procés presenta el seu codi ètic com a garantia de bones pràctiques (18/mar/15)


  • Comparteix:

La llista electoral de la coalició CUP-Procés Constituent reuneix 35 santcugatencs provinents del teixit social, cultural i esportiu amb la intenció de 'sacsejar' el municipi amb el lema 'Revolucionem Sant Cugat'. La candidatura, integrada per 'gent implicada i representativa de la ciutat', consta de 21 cares noves, entre elles Lourdes Llorente, Carles Mayol i Marta Uxan.

La llista combina una majoria de membres de la CUP, mitja dotzena de persones vinculades a Procés Constituent i ciutadans que treballen en diferents moviments socials i entitats de la ciutat. Una llista 'plural i amb gent de totes les edats' és la definició que ha fet el número 2, Ignasi Bea, durant la presentació que ha tingut lloc aquest dimarts.

Entre els 35 noms, 25 candidats i 10 suplents, hi apareixen persones conegudes a la ciutat per la seva tasca en diversos àmbits. És el cas de l'actriu i professora de teatre Marta Uxan, el conservador de patrimoni, museòleg i exmembre d'ERC Ignasi Millet, Carles Mayol, vinculat a diverses entitats de cultura tradicional, i l'expresidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives de la ciutat, Lourdes Llorente, entre d'altres.

Bea considera que aquesta candidatura és el reflex de la penetració de la CUP a la ciutat i per això encaren les eleccions del 24 de maig amb més ambició. El número 2 de la llista independentista afirma que la intenció és 'sacsejar' la ciutat.

Ignasi Bea

Abans dèiem que volíem despertar Sant Cugat. Hem crescut i ens veiem en cor de fer un pas endavant. Ara, volem revolucionar Sant Cugat, volem fer una sacsejada i canviar prioritats.


L'actual regidor Guim Pros ocupa el número 25 de la candidatura, que encapçala Núria Gibert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.