La uaSC vol obtenir representació per trencar la majoria absoluta de CiU


  • Comparteix:

Part dels membres de la llista de la uaSC

Part dels membres de la llista de la uaSC

La uaSC vol aconseguir la màxima presència al ple 'per trencar la majoria absoluta de CiU' i es marca entre dos i tres regidors com a objectiu per a les eleccions del maig. Aquest és el propòsit de la plataforma que ha presentat els membres de la llista, confeccionada amb ciutadans de diferents zones, districtes i Valldoreix. Francesc Xavier Barbany i Rosa Cubero acompanyen en els primers llocs de la candidatura l'alcaldable, Jaume Massanés.

La uaSC es fa seus els conceptes de 'transparència, eficiència i participació ciutadana' per explicar com serà la seva gestió si el 24 de maig entren a l'Ajuntament. L'alcaldable, Jaume Massanés, es marca obtenir la màxima representació per acabar amb la majoria absoluta de CiU amb dos o tres regidors.

Jaume Massanés

Convergència no traurà majoria absoluta i el vot pot estar bastant disgregat. A nosaltres ens agradaria tenir dos o tres regidors.


Per fer-ho possible, el cap de llista encapçala una candidatura 'transversal' formada per persones que procedeixen de diverses zones, districtes i Valldoreix. El número dos és per a Francesc Xavier Barbany (Mira-sol) i el tres per a Rosa Cubero, que el partit va presentar com a presidenciable a Valldoreix, tot i que la uaSC finalment ha decidit no concórrer als comicis del territori.

A la llista també apareixen, al número 4, Fernando de Juan (barri del centre), vinculat a Fila Zero; Diana Otero (les Planes), de número 5, i Ramon Obach (la Floresta), que com a número sis torna a estar present a la llista. També repeteixen Sílvia Serra, Jordi Andreu i Iñaki Rica.

El president del Partit dels Pensionistes en Acció, Agustín Soberano, és una altra de les cares noves, assumint el catorzè lloc de la candidatura.

La uaSC va aconseguir 597 vots a les darreres eleccions, un 1,97% dels sufragis, i no va aconseguir cap regidor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.