Paraira, Brugarolas i Salat repeteixen en la proposta d'UDC per a la llista de CiU


  • Comparteix:

Paraira figura de número dos a la proposta del partit

Paraira figura de número dos a la proposta del partit

L'executiva extraordinària d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) ha aprovat per unanimitat la proposta que ha formulat dels vuit candidats democristians a la llista de CiU a les municipals i incorpora de nou Cristina Paraira, Carles Brugarolas i Esther Salat en els primers llocs. La proposta, que és ferma però pendent d'aprovació per l'assemblea local d'UDC, inclou el retorn de l'exregidor Xavier Cortés i cares noves com Daniel Bosch, Carlos Felipe, Montse Arboix i Ester Ballart.

Per estatuts, CDC i UDC tenen pactat reservar vuit llocs als democristians en la candidatura de CiU als comicis municipals, així com l'ordre. La presidenta d'UDC i actual regidora, Cristina Paraira, encapçala de nou la proposta del partit, ocupant el número 2. També repeteixen els regidors Carles Brugarolas i Esther Salat, que anirien de 6 i de 10. El regidor d'Esports Xavier Tizón és l'únic que no repeteix.

La posició número 12 es reserva pel retorn a la vida política de l'exregidor d'Esports Xavier Cortés. La resta de noms que posa sobre la taula l'executiva d'Unió són cares noves: l'enginyer Daniel Bosch (16), el fundador de Pim Pam Pum Carlos Felipe Reinoso (21), Montse Arboix (24) i la responsable de la cooperativa Sinergia 360 Ester Ballart, de suplent.

La presidenta d'UDC, Cristina Paraira, ha remarcat que la proposta, malgrat ser ferma, està pendent d'aprovació per l'assemblea local del partit, dimecres que ve. Paraira ha subratllat la vàlua de l'equip humà que presenta l'executiva.

Cristina Paraira

Són persones de diferents àmbits i molt integrades en la vida associativa de la ciutat. És un equip molt engrescat.


Durant el període que UDC va obrir perquè es presentessin candidats per a la proposta de llocs democristians a la llista de CiU, es van presentar aquestes vuit persones.

Si prospera l'aprovació en assemblea d'Unió, després serà el torn de l'assemblea de CiU, que haurà de ratificar la proposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.