Iceta (PSC) qualifica de 'dolorosa' la renúncia de Villaseñor


  • Comparteix:

Pere Soler ha acompanyat Miquel Iceta durant la seva visita a Sant Cugat

Pere Soler ha acompanyat Miquel Iceta durant la seva visita a Sant Cugat

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha qualificat de 'dolorosa' la renúncia com a alcaldable socialista de Ferran Villaseñor, però s'ha mostrat convençut que el partit farà front a aquesta marxa. De fet, Iceta, que aquest diumenge ha visitat Sant Cugat amb l'agrupació local, ha pronosticat un resultat global a les eleccions municipals 'millor del que alguns auguren' perquè el PSC és una 'organització molt potent amb gent valuosa'.

Iceta veu el PSC 'en forma' de cara a les diferents convocatòries electorals i especialment l'agrupació de Sant Cugat, que ha fet front a la marxa del seu alcaldable, Ferran Villaseñor. En aquest sentit, el primer secretari dels socialistes ha qualificat aquesta renúncia de dolorosa.

Miquel Iceta

Per mi és dolorós, tenia una relació personal bona. Si jo fos independentista, també estaria a ERC, però com no ho sóc segueixo al PSC.


Tot i així, Iceta ha assegurat que el PSC aconseguirà un resultat 'bastant millor del que alguns auguren', tant a Sant Cugat amb Pere Soler com a alternativa a la política de CiU, com a la resta de poblacions. De fet, el dirigent socialista ha afirmat que el PSC 'està per quedar-se', mentre que altres partits com Podem i Ciutadans poden desaparèixer.

Miquel Iceta

Fa dos mesos semblava que Podem s'havia de menjar el món i ara sembla que serà Ciutadans. El que sé és que sí que hi serà el PSC.


El PSC presentarà a les eleccions municipals més de 400 candidatures, la meitat que fa quatre anys. Tot i aquest retrocés, ha dit que les propostes socialistes cobreixen el 93% de la població.

Respecte al resultat dels comicis del 27 de setembre, Iceta pronostica un escenari 'de molta fragmentació i ingovernabilitat'. A més, ha assegurat que el full de ruta pactat per CiU i ERC no va enlloc, fet que pot comportar una nova convocatòria d'eleccions l'any vinent o al 2017.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.