Calvet, Fortuny i Pérez es perfilen com les principals novetats a la llista de CiU


  • Comparteix:

Damià Calvet, Carmela Fortuny, Mercè Conesa i Mayte Pérez

Damià Calvet, Carmela Fortuny, Mercè Conesa i Mayte Pérez

El director general de l'Incasol, Damià Calvet, l'exregidora i directora general de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials, Carmela Fortuny, i la presidenta de Sant Cugat Comerç (StC), la independent Maite Pérez, es perfilen com les principals novetats de la llista de CiU a les eleccions municipals del maig, han revelat fonts de CDC a Cugat.cat. Actuals tinents d'alcalde com Pere Casajoana i Francesc Carol no repetiran a la candidatura nacionalista. La proposta de l'alcaldessa i candidata, Mercè Conesa, està pendent del vistiplau de la comissió executiva local de CDC, que té lloc aquest dilluns al vespre.

Si hi ha el vistiplau de la militància, repetiran com a candidats Susanna Pellicer, Joan Puigdomènech i Joana Barbany. Entre els principals llocs de la candidatura, també es perfila la novetat d'Eloi Rovira, que en l'actualitat és el coordinador d'Entitats Esportives a l'Ajuntament.

Els candidats d'UDC
Per la seva banda, l'executiva extraordinària d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) ja ha aprovat per unanimitat la proposta de candidats a la llista de CiU a les municipals. El partit incorpora de nou Cristina Paraira (número 2), Carles Brugarolas (6) i Esther Salat (10), i recupera l'exregidor d'Esports Xavier Cortés (12) en els primers llocs. L'actual regidor d'Esports i militant d'UDC, Xavier Tizón, no repetirà a les llistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.