La CUP i PC incorporen al programa propostes de Pirates de Catalunya


  • Comparteix:

Membres de Procés Constituent, la CUP i Pirates de Catalunya en l'acte de presentació de l'acord

Membres de Procés Constituent, la CUP i Pirates de Catalunya en l'acte de presentació de l'acord

La coalició local entre la CUP i Procés Constituent incorporarà propostes de Pirates de Catalunya al seu programa electoral. L'entesa defensa l'accés universal a Internet, l'intercanvi lliure del coneixement i la cultura, el foment del programari lliure, la transparència administrativa, la democràcia directa i el dret a la privacitat de les dades dels ciutadans.

El secretari territorial de Pirates de Catalunya, Juli Bou, encoratja la ciutadania a defensar aquests drets com a requisits imprescindibles per viure en llibertat i democràcia.

Juli Bou

Quan apareix una nova revolució com la tecnològica la societat no està preparada i els més vius se n'aprofiten i apareixen els monopolis.


En aquesta línia, la CUP aposta per la creació d'una xarxa wifi municipal, denuncia manca de transparència política i proposa que l'administració faci una migració progressiva a programari lliure per estalviar més de 100.000 euros anuals en llicències i drets de propietat intel·lectual, com ha explicat el membre de la formació Julià Mestieri.

Julià Mestieri

El que hem aconseguit gràcies als Pirates de Catalunya és millorar i concretar algunes de les propostes que ja teníem.


La CUP i Procés Constituent, que també han inclòs altres propostes d'entitats i agents socials de la ciutat, tenen previst presentar el seu programa electoral en les properes setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.