Llista de CiU: entren Fortuny, Pérez i Calvet; cauen Carol, Casajoana i Grangé


  • Comparteix:

Damià Calvet, Carmela Fortuny, Mercè Conesa i Mayte Pérez

Damià Calvet, Carmela Fortuny, Mercè Conesa i Mayte Pérez

L'alcaldessa i alcaldable de CiU, Mercè Conesa, ha presentat aquest dilluns la proposta de llista per a les eleccions municipals amb el consens del comitè executiu local de la federació, a falta de ratificar per les assemblees de CDC i UDC. És una candidatura on destaca la incorporació, per part de CDC, d'alts càrrecs de la Generalitat com l'exregidora i directora general de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials Carmela Fortuny (3), i el director general de l'Incasol, Damià Calvet (4).

També destaquen les entrades del coordinador d'Entitats Esportives, Eloi Rovira (5) i d'independents, com la presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez (11), i el membre de Súmate Fernando Corominas (22). De la llista, que tanca simbòlicament com a suplent el regidor Jordi Puigneró, cauen els tinents d'alcalde Pere Casajoana i Francesc Carol, i els regidors Xavier Escura i Raül Grangé.

Renovació, paritat i més independents
La candidata Conesa ha confeccionat una llista que ha renovat en un 60% amb relació a la candidatura que va presentar el 2011, amb 17 cares noves. A banda de Fortuny, Calvet i Rovira, Conesa s'acompanya del doble d'independents respecte les últimes eleccions amb Maite Pérez, l'exresponsable de comunicació de Sant Cugat per la Independència, Sílvia Solanellas (13); el president del SantCu, Llorenç Santasusagna, (14) i el membre de Súmate Fernando Corominas. Una altra de les característiques de la llista que proposa Conesa és la paritat exacta i distribuïda en blocs. Si el 2011 la llista constava d'11 dones, ara en són 14.

Altres cares noves
Altres novetats són -per part de CDC- el president de la JNC, Pol Moragas (15); la membre del comitè executiu Lola Mata; Júlia Xifra, Marta Canas i l'actor Jaume Pla. Procedents d'UDC s'incorporen Daniel Bosch (que al 2011 havia estat suplent), Carlos Felipe Reinoso, Montse Arboix i Ester Ballart, de suplent. Una cara nova que retorna és l'exregidor Xavier Cortés.

Els regidors que continuen
De l'equip de govern actual, l'alcaldessa ha mantingut sis dels 14 regidors. Per part d'UDC, continuen Cristina Paraira (2), Carles Brugarolas (6) i Esther Salat (10), que mantenen les posicions; i per part de CDC, puja un lloc Susanna Pellicer (7), Joana Barbany (8) passa del cartozè lloc de la llista al 8; i Joan Puigdomènech (9) baixa del tercer lloc al novè.

Les sortides
Hi ha vuit membres de l'equip de govern que diuen adéu: els tinents d'alcalde Pere Casajoana i Francesc Carol; i els regidors Xavier Escura, Xavier Tizón, Raül Grangé, Sílvia Cazorla, Salvador Masip i Jordi Puigneró, que tanca la llista com a suplent. També apareix en les suplències l'extinent d'alcalde Josep Romero, que va deixar el càrrec l'any passat.

1.- Mercè Conesa (CDC)
2.- Cristina Paraira (UDC)
3.- Carmela Fortuny (CDC)
4-. Damià Calvet (CDC)
5.- Eloi Rovira (CDC)

6.- Carles Brugarolas (UDC)
7.- Susanna Pellicer (CDC)
8.- Joana Barbany (CDC)
9.- Joan Puigdomènech (CDC)

10.- Esther Salat (UDC)
11.- Maite Pèrez (independent per CDC)
12.- Xavier Cortés (UDC)
13.- Sílvia Solanellas (independent per CDC )
14.- Llorenç Santasusagna (independent per CDC)

15.- Pol Moragas (JNC)
16.- Dani Bosch (UDC)
17.- Lola Mata (CDC)
18.- Júlia Gifra (CDC)
19.- Andrés Ares (CDC)
20.- Sílvia Flury (CDC)

21.- Carlos Felipe Reinoso (UJ)
22.- Fernando Corominas (independent per Súmate)
23.- Marta Canas (CDC)
24.- Montse Arboix (UDC )
25.- Jaume Pla (CDC)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

SUPLENTS
26.- Josep Romero (CDC)
27.- Ester Ballart (UDC)
28.- Jordi Puigneró (CDC)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.