Conesa presenta una llista renovada, paritària i amb representació d'entitats


  • Comparteix:

L'alcaldessa i alcaldable de CiU, Mercè Conesa, ha presentat aquest divendres una llista electoral que aporta 17 cares noves en un equip marcat per l'experiència en l'administració pública i en el teixit associatiu local. La candidatura, que és 100% paritària, inclou l'exregidora i directora de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials, Carmela Fortuny (3), el director general de l'Incasòl, Damià Calvet (4) i la presidenta de Sant Cugat Comerç, Mayte Pérez (11).

El dia següent que l'assemblea de la federació ratifiqués la seva proposta de llista, l'alcaldable ha presentat públicament les 28 persones, 14 dones i 14 homes, que -amb el suplents- formen la candidatura de CiU per a les eleccions municipals. Amb el lema 'Fem feina. Fem Sant Cugat', Mercè Conesa ha reunit el seu equip a la plaça de Victòria dels Àngels per fer-se la foto de família de la llista, un equip humà que la cap de llista ha confeccionat amb una clara voluntat renovadora.

Mercè Conesa

La ciutadania també ens demana que hi hagi moltes persones que intervinguin en la gestió pública, que es renovin, que hi hagi canvis...


La llista, amb 17 cares noves, incorpora 20 persones de CDC i vuit d'UDC, tal com té pactat la federació. Una candidatura on destaquen, a banda de Fortuny, Calvet i Pérez, les entrades del coordinador d'Entitats Esportives, Eloi Rovira (5), i el membre de Súmate Fernando Corominas (22), com a independent.

Conesa s'acompanya del doble d'independents respecte a les últimes eleccions. Juntament amb Pérez i Corominas, apareixen l'exresponsable de comunicació de Sant Cugat per la Independència (SCxI), Sílvia Solanellas (13), i el president del SantCu, Llorenç Santasusagna (14).

Altres novetats són -per part de CDC- el president de la JNC, Pol Moragas (15); Lola Mata, Júlia Gifra, Marta Canas i l'actor Jaume Pla. Procedents d'UDC s'incorporen Daniel Bosch, Carlos Felipe Reinoso (Unió de Joves), Montse Arboix i Ester Ballart, de suplent. Una cara nova que retorna és l'exregidor Xavier Cortés. La llista, que inclou representació de la JNC i UJ, la tanca el regidor Jordi Puigneró com a suplent.

Els regidors que continuen
De l'equip de govern actual, l'alcaldessa ha mantingut sis dels 14 regidors. Per part d'UDC, continuen la també presidenta d'UDC, Cristina Paraira (2), Carles Brugarolas (6) i Esther Salat (10), que mantenen les posicions; i per part de CDC, puja un lloc Susanna Pellicer (7), Joana Barbany (8) passa del cartozè lloc de la llista al 8; i Joan Puigdomènech (9) baixa del tercer lloc al novè.

La confecció de la llista
Per fer la candidatura Conesa ha creat cinc blocs. Els cinc primers llocs els reserva per a persones 'amb un alt perfil executiu' i experiència en el món de la política (Paraira, Fortuny, Calvet i Rovira). Del sisè lloc al desè apareixen persones que Conesa ha denominat de 'continuïtat', amb els regidors de l'actual equip de govern que ha mantingut (Brugarolas, Pellicer, Barbany, Puigdomènech i Salat).

L'alcaldable també ha destinat un tercer bloc als independents a partir del número 11 (Pérez, Solanelles, Santasusagna i Corominas); un quart a membres de partit disposats a treballar en cas que hagin d'entrar a l'Ajuntament, i un cinquè bloc amb noms vinculats a les entitats locals com Flury (casals d'avis); Canas (cultura popular) i Pla (teatre).

1.- Mercè Conesa (CDC)
2.- Cristina Paraira (UDC)
3.- Carmela Fortuny (CDC)
4-. Damià Calvet (CDC)
5.- Eloi Rovira (CDC)

6.- Carles Brugarolas (UDC)
7.- Susanna Pellicer (CDC)
8.- Joana Barbany (CDC)
9.- Joan Puigdomènech (CDC)

10.- Esther Salat (UDC)
11.- Maite Pèrez (independent per CDC)
12.- Xavier Cortés (UDC)
13.- Sílvia Solanelles (independent per CDC )
14.- Llorenç Santasusagna (independent per CDC)

15.- Pol Moragas (JNC)
16.- Dani Bosch (UDC)
17.- Lola Mata (CDC)
18.- Júlia Gifra (CDC)
19.- Andrés Ares (CDC)
20.- Sílvia Flury (CDC)

21.- Carlos Felipe Reinoso (UJ)
22.- Fernando Corominas (independent per Súmate)
23.- Marta Canas (CDC)
24.- Montse Arboix (UDC )
25.- Jaume Pla (CDC)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

SUPLENTS
26.- Josep Romero (CDC)
27.- Ester Ballart (UDC)
28.- Jordi Puigneró (CDC)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.