El termini per votar per correu a les municipals acaba el 14 de maig


  • Comparteix:

Les eleccions municipals tindran lloc el 24 de maig / Foto: ACN

Les eleccions municipals tindran lloc el 24 de maig / Foto: ACN

El termini per sol·licitar la documentació per votar per correu a les eleccions municipals acaba el 14 de maig per als electors residents a l'Estat espanyol. Per votar de forma no presencial, els electors s'han d'adreçar a qualsevol oficina de Correus i sol·licitar l'imprès de vot per correu, que s'haurà d'enviar a l'Oficina del Cens Electoral. Les persones que es troben temporalment a l'estranger han de lliurar la sol·licitud personalment a les oficines consulars o a les seccions consulars de les ambaixades abans d'aquest dissabte.

Una vegada feta la sol·licitud, no es podrà votar presencialment. En el cas dels electors residents a l'Estat espanyol, a partir del 4 de maig, es farà arribar un sobre i les paperetes de cada candidatura. Fins al 20 de maig hi haurà temps per enviar aquest sobre per correu certificat.

Les persones que es troben temporalment a l'estranger, entre la convocatòria de les eleccions i el dia de les eleccions, podran exercir el dret al vot un cop inscrites en el registre de matricula consular com a no resident. La sol·licitud s'ha de lliurar personalment a les oficines consulars o a les seccions consulars de les ambaixades fins al 25 d'abril.

El període per votar de forma no presencial s'iniciarà el 4 de maig i es tancarà el 20 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.