Mayte Pérez deixa la presidència de Sant Cugat Comerç


  • Comparteix:

Pérez, durant la presentació divendres de la llista de CiU

Pérez, durant la presentació divendres de la llista de CiU

Mayte Pérez dimiteix com a presidenta de Sant Cugat Comerç per incorporar-se com a número 11 de la llista electoral de CiU a les municipals. Fins al 30 d'abril, l'associació ha obert una convocatòria per presentar candidatures a la presidència. En cas de més d'una opció, l'assemblea general de Sant Cugat Comerç n'elegirà una el 7 de maig.

Al 2011, Mayte Pérez va rellevar Josep Lluís Galvany al capdavant de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, que al cap d'uns mesos va passar a dir-se Sant Cugat Comerç. Quatre anys després, Pérez deixa el seu càrrec per incorporar-se a la llista electoral de CiU.

Pérez explica que ara Sant Cugat Comerç obre un procés per trobar nou president.

Mayte Pérez

Ara obrim una convocatòria per presentar candidatures, fins el dia 30 d'abril. Si n'hi ha diverses, es votarà en l'assemblea general del 7 de maig.


De moment, no hi ha cap candidatura confirmada, però Pérez ha explicat que el vicepresident de l'associació, Josué Sospedra, està meditant la possibilitat de presentar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.