ICV-EUiA reclama l'hospital públic de referència per a Sant Cugat


  • Comparteix:

ICV-EUiA reclama la creació d'un hospital públic de referència per Sant Cugat i proposa revisar el projecte aturat de l'Hospital Vicente Ferrer, per dotar la ciutat d'un equipament que consideren necessari per a la zona. El coordinador nacional de la formació, Joan Herrera, i la candidata ecosocialista a l'alcaldia, Roser Casamitjana, han fet una crida als santcugatencs per defensar els serveis públics i han presentat unes propostes en matèria de salut que demanen també la millora de les condicions laborals dels treballadors dels CAP i l'augment de les plantilles.

Herrera assegura que tot i que alguns pensen que Sant Cugat pot prescindir dels serveis públics, són absolutament necessaris per a la ciutat.

Joan Herrera

En un moment de crisi, Sant Cugat no es pot permetre el luxe que els seus representants siguin gent que no creu en els serveis públics. Alguns es pensen que ciutats com Sant Cugat poden viure sense els serveis públics.


La candidata a l'alcaldia, Roser Casamitjana, creu que la Comissió de Zona Sanitària del Vallès Occidental hauria d'estudiar la manera de poder fer realitat l'hospital de referència a Sant Cugat.

Roser Casamitjana

Crec que seria el moment de revisar-lo i replantejar-lo. Hem de veure què volem, com ho volem i què necessitem.


L'Hospital Vicente Ferrer
Els verds insten el govern a reprendre la previsió de construcció d'un centre hospitalari a la zona de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, tal com preveia el Pla Sanitari del Vallès Occidental. El projecte per a la construcció del Vicente Ferrer es va aturar al 2013 i ICV-EUiA reclama ara que es revisi el projecte per poder garantir una prestació de serveis sanitaris de qualitat, equitatiu i accessible per a tothom a Sant Cugat. A més, els ecosocialistes també demanen que es millorin les condicions laborals i salarials de la sanitat pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.