ERC-MES presenta un programa electoral al servei de les persones


  • Comparteix:

Maria Vidal, Mireia Ingla, Ferran Villaseñor, Esther Madrona i Èric Gómez, al restaurant El Mesón

Maria Vidal, Mireia Ingla, Ferran Villaseñor, Esther Madrona i Èric Gómez, al restaurant El Mesón

ERC-MES vol un Ajuntament que se centri a servir les persones, que treballi per assolir la república catalana i que mantingui la ciutat cohesionada. Sota el lema 'Amb tu decidim Sant Cugat', l'alcaldable de la formació, Mireia Ingla, ha presentat el programa electoral distribuït en tres eixos (societat, economia i democràcia) i ha destacat el treball de camp que ha fet la formació durant aquests quatre anys sense representació al ple i la participació ciutadana a l'hora de redactar-lo.

Ingla ha explicat que el programa està 'al servei de les persones i de la república catalana', elements que ha vinculat perquè la ciutat ha de 'contribuir a la construcció de la república'.

El partit defensa que la Casa Jaumeandreu, coneguda també com Vila Felisa, es converteixi en un 'hotel per als col·lectius culturals' i assegura que la ciutat comptarà amb una sala de concerts en cas d'aconseguir l'alcaldia de la ciutat. A més, el programa proposa l'impuls del pacte de nit com una taula de participació formada per joves, entitats, associacions de veïns, agents privats i consistori.

En l'àmbit econòmic, ERC-MES vol garantir que Sant Cugat sigui un focus d'atracció per a l'emprenedoria. A través del programa, la formació s'oposa al projecte que preveu la construcció d'un nou centre comercial a Cerdanyola, que posaria el petit comerç 'en perill'. Si aconsegueix l'alcaldia, el partit assegura que garantirà un 'ajuntament amb parets de vidre' en relació amb la manca de transparència que, asseguren, caracteritza l'actual equip de govern.

Pel que fa a l'apartat de 'Construcció Nacional', el programa recull les propostes de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que proposa la retirada de la bandera espanyola de l'ajuntament, el canvi de nom de la plaça del Rei pel de la plaça de la República i la cooperació amb el govern de Catalunya en la construcció de les estructures d'estat.

L'alcaldable d'ERC-MES, Mireia Ingla, ha presentat el programa aquest dimecres al restaurant El Mesón, on s'ha acompanyat de Ferran Villaseñor, Èric Gómez, Maria Vidal i Esther Madrona, que la segueixen a la llista electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.