El PP demana a Quadras que renunciï a l'acta de regidora si obté representació


  • Comparteix:

Quadras, en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Quadras, en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

El PP ha demanat a la número 6 de la seva llista electoral a les municipals, Maria Àngels Quadras, que renunciï a l'acta de regidora en cas d'obtenir representació, després de declarar-se públicament independentista i carregar contra la presidenta del partit a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho. Ho ha anunciat el PP en un comunicat en què la formació explica que Quadras 'sempre ha assegurat que no és independentista' i que si ho hagués sabut, mai l'haurien incorporada a la llista.

En una entrevista publicada aquest dimarts pel 'Tot Sant Cugat', la número 6 del PP ha carregat contra la manera de fer de la presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, i ha definit la seva entrada a la llista popular com un intent de fer girar la formació cap a l'esquerra.

Quadras, que es considera independentista i a favor del dret de decidir, reconeix que ha anat a les llistes del PP perquè ha estat l'únic partit que l'ha acceptada, després de picar a les portes de CiU i la CUP. La santcugatenca, que figura a les llistes populars com a independent, expressava a la mateixa entrevista la possibilitat que la mateixa formació la fes fora tard o d'hora per les seves conviccions.

Arran d'aquestes declaracions, l'executiva local del PP, amb el suport del PP de Barcelona, ha convocat Quadras a una reunió a la seu local, a la qual la santcugatenca no ha acudit al·legant una malaltia. En cas que accepti renunciar a l'acta de regidora, l'entrada al ple seria pel número 7, l'escalador i Premi Ciutat de Sant Cugat Erik Johansson. El president del PP i alcaldable, Jordi Carreras, confia que Quadras accepti la renúncia i, en cas contrari, estan estudiant els serrells legals per saber com afrontar una hipotètica convivència amb Quadras en el mateix grup municipal. Una situació insostenible, per Carreras.

Jordi Carreras

Conviure amb una persona que no entén una cosa tan fonamental com és la unitat d'Espanya és impossible.


Carreras explica que Quadras sempre els va assegurar que no era independentista i que, d'haver-ho sabut, no l'haurien col·locada a les llistes del PP. Carreras afegeix que el compromís amb el PP implica compartir el seu ideari a favor 'de la unitat d'Espanya'. El president apunta que van pensar en Quadras per la seva vinculació amb el món associatiu i dedicació als barris.

Quadras va ser la número 2 de la llista de la formació d'independents UNIS fa vuit anys i actualment té representació al Consell de Ciutat i al consell de barri de les Planes, en nom de l'Associació Salvem El Molino.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.