Cardoner, encara a Unió, presidenciable de l'EMD amb M'agrada Valldoreix


  • Comparteix:

Francesc Cardoner torna a ser presidenciable per l'EMD / Foto: Francesc Cardoner

Francesc Cardoner torna a ser presidenciable per l'EMD / Foto: Francesc Cardoner

L'expresident de l'EMD de Valldoreix Francesc Cardoner, encara militant d'UDC, presenta aquest dijous la seva candidatura a l'entitat descentralitzada sota la marca de l'agrupació d'electors M'agrada Valldoreix, que no optarà a les vocalies. Fonts de la formació democristiana han explicat a Cugat.cat que se li ha obert un expedient i que les parts implicades encara han de dirimir si Cardoner segueix o no en el partit. La presentació arrencarà a les cinc de la tarda al Casal d'Avis de Valldoreix.

El democristià Francesc Cardoner va ser president de l'EMD, per CiU, entre el 2002 i el 2003, en substitució de Miquel Paraira. Després de finalitzar el mandat, va presentar-se a les eleccions aquell mateix any, però les va perdre davant Montserrat Turu, que representava la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix (CPCV). Durant aquell mandat (2003-2007), Cardoner va ocupar una vocalia de CiU.

A finals de l'any passat, Cardoner va impugnar davant la comissió de garanties del partit l'elecció de Josep Puig com a candidat de CiU-Actuem a la presidència de l'EMD per la manca d'un procés de presentació de candidatures. Segons UDC, la impugnació encara està en tràmit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.