Cardoner vol la presidència de l'EMD per posar la institució al servei del ciutadà


  • Comparteix:

Cardoner ha fet la presentació al Casal d'Avis de Valldoreix

Cardoner ha fet la presentació al Casal d'Avis de Valldoreix

L'expresident de l'EMD de Valldoreix Francesc Cardoner es presenta a la presidència de l'entitat amb l'agrupació d'electors M'agrada Valldoreix per 'posar l'EMD al servei del ciutadà i no al revés'. Davant una quarantena de veïns que han assistit a la presentació de la candidatura, Cardoner ha dit que el govern del territori està sotmès als interessos de Sant Cugat i per això creu que cal treballar per defensar la singularitat de Valldoreix.

Cardoner ha escollit el lema 'M'agrada Valldoreix, conservem-lo' com a principal missatge electoral ja que considera que el model de poble està en perill. Defensar 'la particularitat' del territori, canviar la manera de fer política i fomentar la vida associativa són els grans eixos de la proposta que presenta Cardoner. La participació ciutadana, el replantejament del projecte de centralitat, l'habitatge públic a l'entorn de l'estació i la defensa de la zona d'aparcament d'aquest àmbit són alguns dels punts que formen part del programa del candidat.

El presidenciable ha posat en valor la seva trajectòria en l'àmbit associatiu i de voluntariat ja que considera que la seva aportació a Valldoreix serà la vocació de servei. Precisament, creu que aquesta ha faltat en els darrers a l'EMD

Francesc Cardoner

He estat de monitor i voluntari molts anys, estic molt implicat en el teixit valldoreixenc. La gent ho sap. Aquest esperit de servei és el que vull portar a la política.


Cardoner és militant d'Unió Democràtica de Catalunya, partit que li ha obert un expedient. Durant la presentació de la seva candidatura aquest dijous ha anunciat la seva recent entrada a una formació política 'd'esquerres' de la qual no ha volgut revelar les sigles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.