Solidaritat signa un compromís amb l'ANC per impulsar el procés sobiranista


  • Comparteix:

Moment de la signatura, aquest dilluns al Xalet Negre / Foto: Solidaritat Catalana

Moment de la signatura, aquest dilluns al Xalet Negre / Foto: Solidaritat Catalana

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha signat un compromís amb l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) per donar impuls al procés sobiranista des de l'Ajuntament. En el document, la candidatura encapçalada per Maria Rosa Comellas formalitza la seva voluntat per donar suport al camí cap a la independència si entra al consistori.

El document inclou quatre punts clau: el compromís a mantenir l'adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), dotar el 27S de caràcter plebiscitari, garantir el suport al govern per tirar endavant el procés i donar impuls a una assembla de càrrecs electes que treballin a favor de la independència.

L'alcaldable de SI, Maria Rosa Comellas, creu que s'ha d'incrementar l'acció independentista des del consistori, amb accions que vagin més enllà de la voluntat.

Maria Rosa Comellas

Volem estar al full de ruta i acceptem aquests punts per tirar endavant el procés. Ara està encallat i s'ha de tirar endavant.


La signatura del document ha tingut lloc aquest dilluns al Xalet Negre.

SI donarà suport a Gent per Valldoreix
La formació, que no es presenta a les eleccions a la presidència de l'EMD, farà campanya a favor de l'agrupació d'electors Gent per Valldoreix (GXV). SI fa aquest pas en considerar 'la bona feina' que ha fet al territori la plataforma encapçalada per Jaume Sanmartí i que compta amb l'expresidenta, Montserrat Turu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.