Més de 500 persones mostren el suport a la CUP-PC per a les municipals


  • Comparteix:

Presentació del manifest de suport

Presentació del manifest de suport

Un total de 527 persones han signat el manifest de suport a la coalició de la CUP i Procés Constituent de Sant Cugat per a les eleccions municipals. Aquesta xifra és més del doble que fa quatre anys, quan van aconseguir 215 adhesions. L'economista i impulsor de Procés Constituent, Arcadi Oliveres, l'exconseller de la Generalitat per ERC Carles Solà, i personalitats relacionades amb diferents entitats socials i culturals de la ciutat, com Gemma Aristoy, Ignasi Bassó i José Fernando Mota, formen part de la llista.

El manifest critica el model de ciutat que ha estat tirant endavant CiU en els darrers anys i aposta per 'revolucionar' Sant Cugat amb propostes que prioritzin l'accés universal als serveis públics. En aquest sentit, volen garantir una escola bressol accessible per a tothom i que l'habitatge de lloguer social estigui al centre de les prioritats polítiques. La CUP-PC també aposta per donar suport als treballadors i que s'elimini la 'catifa vermella' que es posa als 'grans empresaris'.

El número 25 de la llista i actual regidor a l'Ajuntament, Guim Pros, ha explicat que el manifest actual, tot i no distar gaire del que van presentar fa quatre anys, s'ha enriquit amb les propostes de Procés Constituent.

Guim Pros

Encara hi ha moltes coses que volem canviar que ja fa quatre anys dèiem, però es nota que aquest manifest és fruit del treball de la CUP i PC.


L'escrit posa de manifest que un de cada tres santcugatencs passa 'angúnies' per arribar a final de mes i la meitat 'no pot estalviar ni un euro del sou mensual'. A més, alerten que un 10% de la població necessita recórrer als serveis socials i Cáritas, que ja atén més de 800 famílies. La CUP posa aquests números sobre la taula per lamentar que Sant Cugat sigui una ciutat de 'forts contrastos'.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.