La CUP-PC promet fer una 'app' per saber la disponibilitat d'ús dels espais públics


  • Comparteix:

La CUP-PC, en una imatge d'arxiu / Foto: CUP

La CUP-PC, en una imatge d'arxiu / Foto: CUP

La CUP-PC aposta per crear una 'app' per conèixer la disponibilitat d'ús dels espais públics i evitar així 'arbitrarietats i partidismes' en la seva cessió. És una de les propostes del programa electoral dels independentistes en cultura, que també inclou l'eliminació de traves burocràtiques a les entitats productores de cultura sense ànim de lucre perquè puguin desenvolupar activitats a l'aire lliure.

La coalició considera que l'actual govern de CiU ha apostat per 'la cultura consumible i s'ha oblidat de la riquesa cultural que hi ha a la ciutat'. La CUP-PC vol un Sant Cugat amb una universalització de l'accés de la cultura i és per això que la seva candidata, Núria Gibert, promet la creació d'una aplicació on line per saber la disponibilitat d'ús dels espais públics per facilitar a les entitats el desenvolupament d'activitats.

Núria Gibert

Que les persones sàpiguen quins són els criteris establerts i puguin fer les peticions amb temps.


En aquesta línia, la coalició considera necessari eliminar les traves burocràtiques que, diuen, troben les entitats per fer actes a l'aire lliure. Obstacles que, la CUP-PC, veu en els dipòsits de material i l'obligatorietat del limitador acústic.

Els independentistes també aposten per sales polivalents de format mitjà, fer pedagogia activa sobre la riquesa de la cultura popular i la recuperació del Pacte per la Nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.