La CUP-PC promet fer una 'app' per saber la disponibilitat d'ús dels espais públics

La CUP-PC, en una imatge d'arxiu / Foto: CUP

Eleccions Municipals 2015

Publicat el 20/mai/15 per Sílvia González

La CUP-PC aposta per crear una 'app' per conèixer la disponibilitat d'ús dels espais públics i evitar així 'arbitrarietats i partidismes' en la seva cessió. És una de les propostes del programa electoral dels independentistes en cultura, que també inclou l'eliminació de traves burocràtiques a les entitats productores de cultura sense ànim de lucre perquè puguin desenvolupar activitats a l'aire lliure.

La coalició considera que l'actual govern de CiU ha apostat per 'la cultura consumible i s'ha oblidat de la riquesa cultural que hi ha a la ciutat'. La CUP-PC vol un Sant Cugat amb una universalització de l'accés de la cultura i és per això que la seva candidata, Núria Gibert, promet la creació d'una aplicació on line per saber la disponibilitat d'ús dels espais públics per facilitar a les entitats el desenvolupament d'activitats.

Núria Gibert

Que les persones sàpiguen quins són els criteris establerts i puguin fer les peticions amb temps.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En aquesta línia, la coalició considera necessari eliminar les traves burocràtiques que, diuen, troben les entitats per fer actes a l'aire lliure. Obstacles que, la CUP-PC, veu en els dipòsits de material i l'obligatorietat del limitador acústic.

Els independentistes també aposten per sales polivalents de format mitjà, fer pedagogia activa sobre la riquesa de la cultura popular i la recuperació del Pacte per la Nit.